Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1815 mladý lord Edmund Bellasis ošklivě podvedl osmnáctiletou Sophii Trenchardovou, která věřila, že s ním při utajeném svatebním obřadu vstoupila do manželství. Svatba však byla podle všeho pouze zinscenované divadlo a po Edmundově smrti na bitevním poli oklamaná dívka za několik měsíců zemřela při porodu jeho syna. Vše mělo zůstat pečlivě střeženým rodinným tajemstvím, po šestadvaceti letech se však Sophiina matka Anne rozhoduje bez vědomí svého manžela říci trpkou pravdu Edmundově matce, urozené lady Brockenhurstové. Ta ovšem odmítá uvěřit, že by její syn byl schopen tak ohavného jednání. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně jak jsem předpokládal. Napoleon odjel poznávat krásy Svaté Heleny (toho ostrova, jasné?), Angličané se vrátili domů a hned mě děj bavil o něco víc. Šlechta stagnuje, obchodníci prosperují, služebnictvo dává průchod své podnikavosti, a do toho všeho krásně zapadají všeliké společenské intriky a manipulace. To je přesně ta správná kombinace, pro niž mě tyto příběhy baví a pro niž se tvářím, že jsem si nevšiml naivity a sentimentu, které bych za jiných okolností ostře pranýřoval. / Poučení: Geny se nezapřou. 4*- ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O kusok lepsie ako prvy diel...bud velmi dobre 3* alebo slabsie 4*....ale stale tomu este nieco chyba....nieco, co by divaka donutilo nesmierne sa tesit na dalsiu epizodku....na rozdiel od Downton Abbey napriklad sluzobnictvo zatial nezaujalo vobec....Belgravii ako keby chybalo srdce, dusa...neviem ako to pomenovat... ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama