Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Ray Brooks (Vinnie Jones) se stane nechtěným svědkem vyřizování účtů uvnitř gangu. Rayův svět se zhroutí poté, co mu členové gangu vyvraždí celou rodinu před jeho očima. Ray je také postřelen. I když je gangem pokládán za mrtvého, probouzí se, sice těžce raněný, ale živý v nemocnici a jeho jedinou touhou je pomsta jeho rodiny. (TheDon)

(více)

Recenze (21)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh o pomstě, prostě ni jiného. A Vinnie Jones zase jednou v roli, která mu docela sedne, kde se i trochu snaží. Mám tyhle filmy rád. Jasně, nepřinese naprosto nic nového, ale pomsta je prostě téma, které mě baví v podstatě v každém pojetí. Snad i proto je jedním z mých nejoblíbenějších filmů "Kill Bill". Tohle nemá Tarantinovy kvality ani zdaleka, ale přesto se to dá snést. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Sympatická jednohubka, sice podle milionkrát ohrané matrice, přesto koukatelná a v rámci možností i povedená. Podpořená docela vhodnou hudbou a neteroristickou stopáží. Film odsejpá a nenudí, vlastně by to ani za tu hodinu čtrnáct neměl šanci stihnout. 55% P.s.: Vinnie je pořád dobrej, ikdyž nám trochu zfotrovatěl. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,Talk is cheap" BANG! Nejdříve musím pochválit kameru a střih, ze začátku jsem myslel že to bude hrozná nuda, ale nakonec to nebylo zase tak strašný. Tady je problém v tom, že Jones se na tuhle vážnou roli vůbec nehodil, fakt nutit tohohle herce, aby před kamerou brečel, to bylo fakt nereálný. Jonesovi vyvraždí rodinu a film jede takhle flashback, pomsta, návšteva detektiva, flashback, pomsta, návšteva, flashback, pomsta, návšteva.. Film dost krátkej hodina a patnáct minut, z toho deset minut uvodní a závěrečný titulky, takže jsem se nestihl ani moc nudit naštestí. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že se to točilo devět dní s malým rozpočtem, vypadá tenhle film fakt dobře. I herci nejsou zlý a ten plešatej gangster s jizvou u oka je skvělej. Bohužel s příběhem už to tak růžový není, protože úplně chybí. Celej film působí jako kdyby z něj někdo vystříhal tak 40 minut nebo producentům před dokončením došly prachy a nestihli natočit všechno. Tomu nasvědčuje i to, že film má strááášně dlouhý úvodní i závěrečný titulky a čistýho času trvá tak 68 minut. Všechno je navíc totálně nevynalézavý a rutinní a divák už to viděl 1000x. Úplně chybí nějaký scény, kdy se hlavní hrdina třeba pokouší chodit do práce, dostávat se do formy, učit se střílet, sledovat svý cíle. Prostě nic takovýho tam není. Film začne a za chvíli hlavní hrdina sejme prvního grázla. Totálně neinvenčně. Ok, film není nudnej, takže se dá díky krátký stopáži vidět, ale žádnej zázrak by divák čekat neměl. Ta akční obálka dvd je jen zbožný přání. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Rozhodně tohle céčko či co nechci zatracovat. Rozpočet byl snad úplně nulový, ale přesto mě celkem bavila atmosféra a i samotný Vinnie Jones. To postupné, pomalé prolínání flashbacků, kdy mu mafiáni brutálně vyvraždili rodinu – to vše bylo zajímavé. Jen zbytek aspektů k snímku moc nebylo. O akci tu nemůže být snad ani řeč. Vinnie je prostě postupně likvidoval, takže se jedná o obyčejné vyvraždovačky. Ke konci se trochu zastřílelo a to bylo celé, co se týče akce. Kdyby byly nějaké pořádné souboje, aspon jeden výbuch, či nějaká dobrá scéna navíc, tak snad dám ty 3*, ale to bohužel nešlo. Hudba byla obyčejná, ale základní hudební motiv byl docela poutavý. Ale díky krátké stopáži jsem to přežil a nijak pohoršen nejsem. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama