Reklama

Reklama

Enrico Piaggio - Vespa

(TV film)
  • Itálie Enrico Piaggio - Un sogno italiano (více)
Ukázka z filmu

VOD (1)

Obsahy(1)

Podnikatel Enrico Piaggio se snaží odvrátit blížící se bankrot, a tak přijde s novým vynálezem, který dá do pohybu doslova celý svět. (Netflix)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (25)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Príjemný romantický film voľne inšpirovaný príbehom Vespy. Produkčne aj herecky veľmi dobrý so zaujímavým príbehom. Žiaľ samotný film sa drží skutočnosti len voľne a mieša do príbehu banálne romantické elementy čo na jednej strane určite zvyšuje príťažlivosť pre určitú skupinu divákov ale na druhej strane odvádza pozornosť od hlavnej drámy okolo Vespy a pôsobia umelým dojmom aj keď s citom. Záver je odbitý krátkou scénou keď sa romantický pár mladej ženy a novinára ako predobraz scény z filmu prevezie pred režisérom na Vespe a režisér sa okamžite nadchne. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh staršieho podnikateľa, ktorý sa ocitá v nehostinnej situácií, no všetko sa na dobré obráti a ešte si aj mladú ženskú zoženie. Márne by sme vo filme hľadali výnimočnosť alebo nejako sa ho snažili odlíšiť od klasických romantických filmov pre domáce paničky. Film má však hodnotu v tom, že odhaľuje z života Piaggia viac než anglická wikipedia. Inak je skôr ale zameraný na jeho ľúbostný život než život ako taký. ()

Reklama

Aniki 

všechny recenze uživatele

I já zůstanu přizdisráčem a nedovolím sám sobě, abych ohodnotil tuhle "Harlekýnku" více než průměrným počtem hvězd. Jak jinak bych se také mohl ráno podívat zpříma do zrcadla, že? Pravdou ovšem je, že i když se jedná o příběh posprejovaný "pink" barvou od hlavy až k patě, je tu ta nestoudná kladnost v hlavní roli vlastně více než příjemná...zvláštní, ale fakt, že jó! Děvčatům to ve filmu moc slušelo, pan podnikatel šarmem a skromností nešetřil, o skútru jsem se nedozvěděl nic a přechody mezi časovými linkami byly neskutečně hlaďoučké a nenásilné, za toto tleskám. Jó a abych nezapomněl, do děje zasahující snímek Prázdniny v Římě jako kdyby snad byl, co se atmosféry týče, určitým předobrazem pro stejnou pohádkovou pohodu vyzařující směrem k divákovi. Tady tu asociaci takhle opravdu vnímám. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Krasna kamera, dobre zahrane. Pusobi to na divaka celou dobu dost pozitivne, i kdyz se koukate na negativni dej. Je to pomerne podbizive natočené, nejsou zde moc emoce, vubec se nebojite, ze by to mohlo dopadnou spatně. A to je kamen urazu, nemate pocit, ze se neco stane spatne, nemate obavy o hlavni postavy. Jinak vespa dobry, jen jsem se zase toho tolik nedozvedeľ ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Film je typická limča s téměř pohádkovými rysy- svobodný, bohatý, podnikavý, do morku kosti poctivý, soucitný, šarmantní podnikatel, jehož protivníkem je tlustý, upocený, záludný, amorální, vypočítavý král sousední země, tedy pardon- majitel místní banky, nechybí krásná princezna, zlé čarodějnice, hodní skřítkové dělníci- je tady fakt všechno. Nechci spoilovat, ale jak byste tak řekli, že to asi všechno skončí..? Ano, máte pravdu, vždyť říkám, že je to regulérní pohádka. ()

Reklama

Reklama