Reklama

Reklama

The Dark and the Wicked

Trailer 2

Obsahy(1)

Na odlehlé farmě v blíže neurčeném venkovském městě pomalu umírá muž. Jeho rodina se shromažďuje, aby truchlila. Brzy na to dostává pocit, že je ovládá cosi zlého. (Alfréda)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (115)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Obavam sa, ze je to presne tak, ako pise Verbal - toho demona som objavil medzi kozami ( len malo zadkov tam bolo/. Demon bol malo strasidelny - prachov je tiez malo a v duchoch je hierarchia, demonovi sa do toho moc nechcelo, a ak tam aj nejaky bol, tak len jeden z podradnych demonov 2. ci 3. kategorie. Jo a mohli tu farmu aspon na chvilu opustit, doszt mam rad, ked nieco utoci na ludi na kukuricnom, obinom poli. Tu nic take nebolo, o picny chlp vsak lepsie nez Come Play 2020 : 35 % ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Reziser Bryan Bertino dokazal natocit atmosfericku pecku,ktora divaka uplne pohlti,znepokoji,vystrasi a zimomriavky mi behali pri sledovani niekolkokrat po tele,do toho je zabudovana hudba a zvuky,ktore dokonale to cele hororove zvyraznia,jednoducho zalezitost,na ktoru urcite tak skoro nezabudnem...:-) ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jako popravdě, čekal jsem dle hodnocení na csfd více... Nesympatické herecké obsazení, a i ty kozy to zahrály lépe, než brácha se ségrou. A rozsvícení světla v bráchovém pokoji, to už byla komedie. Jediné co bylo fajn, tak pokrájené prsty nožem santoku. Bohužel, teď když s ním krájím zeleninu, mám obavy, že dopadnu jako ta stará ve filmu. ()

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film. Na jednej strane veľmi dobrá práca s atmosférou, no na strane druhej, čím dlhšie film trval, tým viac ma to nudilo a nevedel som sa sústrediť na pozeranie. Dosť možno to bude hercami, ktorí ma moc nepresvedčili. Po hororovej stránke nemám čo vytknúť, pri niektorých scénkach som od nervov stisol plachtu na posteli, a čakal, kedy čo na mňa vyskočí. Oceňujem, že film nie je postavený na lacných jumpscaroch, lebo to je v dnešnej dobe pri horore vzácnosť, no aj napriek tomu neviem ísť s hodnotením vyššie, a dávam 60%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Syrové reálie chudého obyčejného amerického venkova zabydleného chudými obyčejnými prostými lidmi, představovanými civilně vypadajícími herci s civilním hereckým projevem, žádné zmalované vystajlované primadony... Temná tísnivá atmosféra... Neurčité, ale všudypřítomné zlo, snad Ďábel, usilující o duši umírajícího komatického otce, který se mu snad kdysi upsal, nebo kdo ví... Právě že nikdo neví, možná ani scénárista neví, proč a jakým právem vlastně onen tzv. Ďábel o jeho duši usiluje... Každopádně dokáže v myslích všech zúčastněných vyvolávat celkem slušné halucinace, které mají většinou hodně tragické následky... Vypněte mozek, astrálně se přesuňte do nitra obyčejného dřevěného farmářského domu a užívejte si po dlouhé době nekomerční a netuctový americký horror bez jakýchkoliv otravných dětí, které v obdobných (kvazi)horrorech vždycky působí jako stoprocentní kazišuci plnotučné horrorové atmosféry! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natáčen na režisérově rodinné farmě. (Kudly4)
  • The Dark and the Wicked, měl mít premiéru na Tribec Film Festival, který byl pro rok 2020 zrušen. (Kudly4)

Reklama

Reklama