Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezúhonnou ženu obviní z vraždy manžela a její právnička si brzy uvědomí možnost existence širšího spiknutí. (Netflix)

Recenze (54)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Sto a první film na téma "jak jsem já kráva mohla nalítnout, když to bylo do nebe volající" o lidské důvěřivosti, snadné zmanipulovatelnosti a hyenismu. Překvapilo mě, jak dobře zde hrají pro mě naprosto neznámí herci (kromě tedy paní obhájkyně, jejíž nepřirozené chování, amatérismus a zřejmě vrozená idiocie byly zbytečnou šmouhou v jinak parádním filmu). Někdy kromě nových filmů Netflix zřejmě vyprodukuje i pár nových kvalitních herců..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem je to oříšek. Film byl natočen za pouhých pět dní. Rychle dostane do spirály nestrukturovaného chaosu, která až vzbuzuje smích. Ale dali se tam najít minuty, které byly zábavné. Hlavně závěr. Pokud vás neuspokojuje fast food, dejte si při sledování přestávku a vypněte televizi, tablet , notebook nebo počítač a odhlašte streamovací služby. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

První půlka mě až tak nebavila, pak se začalo vše vysvětlovat a mě to fakt chytlo, byli ale věci, co mě fakt vytáčeli (chování tý obhájkyně a jejího přítele). Na konci fakt dobrý twisty, ale mezi nima spousta nelogiky, ba dokonce smíchu (ta pranice s panvičkou). Jak už jsem psal, kdyby se to rozjelo hned od začátku a hlavní aktéři by se chovali logicky, bylo by to třeba na plnej počet. Navíc mě občas iritovala i ta hudba..takhle musím dát lepší tři. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Zpočátku zajímavý průběh. Napínavý. Pak soudní proces takový nudný, laxní. Líbilo se mi odhalování minulosti a posléze celého děje. Konec strašně rychlej. Malý spoiler: # # # Zásah policisty na konci filmu. Byl tak odflaklej, že podle toho skončil taky film. Díky jeho laxnímu přístupu. Vyrazil jí dveře spoutal obě ruce, ale vesele mohla utéct a tak utekla a páchala další podvody vesele dál. Nicméně dost dobrý thriler. Až na ten konec 60% (3+) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde, kurva, jsou všichni ti Bílí panteři, Bílé síly, Dickové Y, AntiKingové a jiní aktivisté za práva utlačovaných většin, když je člověk potřebuje???!!! Džáda Pičr Kovářová to kvótovala naprosto jasně, čtyři a půl negra na film, bo jinak rasizmus. Čili žádný dvojí metr a pěkně by to mělo platit napříč RGB spektrem. A v tomto filmu jsou černé snad i obláčky, ovce, sníh, slepecké hole, přechody pro chodce, plínky, semeno, papír, jogurty, slonovina, laboratorní pláště, sanitární keramika, hranostajové, sádra a Primalex polar. Moderní, uvědomělý a korektní sluníčkář je však naštěstí nad takový bezprecedentní rasový útisk povznesen, a rozhoduje výhradně kvalita snímku. A ta je nesporná! Příšerný režisér a katastrofální scénárista natočil černočerný sci-fi zombie horor ze současné Ameriky, odkud se každý, kdo nedosáhl povinné úrovně pigmentu, musel odstěhovat do Ugandy, čokobratři kromě veškerých akademických pozic dobyli i Hallmark, začali přebarvovat načerno ty jeho přiblblé, nudné a tisíckrát zplagiátované telenovely s dialogy pro dementy, a k tomu všemu neštěstí všechny obsazené, velešpatné ebenové neherce ještě postihl akutní rigor mortis. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za 5 dní. (hansel97)

Reklama

Reklama