Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď najväčší špión sveta stretne ženu svojich snov, opustí svoju dobrodružnú dráhu a usadí sa v bezpečí predmestia. Čoskoro sa však svojho pokojného života bude musieť vzdať, aby zachránil svet pred šialencom, ktorý sa chystá použiť ničivú zbraň. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Herci sa ozaj snažili,  miestami tam boli aj vtipné scénky, ale celé mi to prišlo ako mládežnícke ochotnícke divadlo. Špión, ktorý neukázal žiadnu akciu, pri prvej utiekol za sukňou-sivou myskou(teda zelenou) a začínajú spolu žiť klasický fadny život bez šťavy. Bývalý kolegovia ho znovu potrebujú na akciu tak hra mladomanzelsky pár na svadobnej ceste, aby chytili zločinca. Samozrejme manželka niečo tuší a chystá sa ho sledovať... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na prekvapenie celkom vtipné a dosť vydarených scénok. Nájde sa tu priestor na úprimný smiech. Poppy Delevingne ale nebol dobrý výber, k tomu hezounovi sa veľmi nehodila a vlastne len potvrdila, že v rodine im gén atraktivity chýba, čo je dokumentované aj jej sestrou. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co se týče ústřední dvojice, tak je to jak píše Arsenal. Nehodí se k sobě. On je ten typ kapitána univerzitního týmu, na kterého letí studentky i profesorky a jí by spíš seděla role matky vláčené životem. Ale to nebyl ten hlavní problém. Celkově mi to prostě nesedělo. Chyběl mi humor ať už ten přepálený, nebo přirozený. Nelíbilo se mi, jak to bylo poskládané. Scény působily spíš jako skeče, což sice někdy přišlo vhod, ale většinou to bylo kontraproduktivní. A očekával bych i nějakou tu akci. A tak jediné, co se mi pár minut po závěrčných titulcích vybaví je fakt, že tu hraje ten, co předběhl Sheldona ve frontě. 10% ()

Reklama

Reklama