Reklama

Reklama

Motokáry

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezkrotný puberťák propadne vášni střemhlavého závodění na motokárách – s partou kamarádů a mrzutým bývalým jezdcem, který se stane jeho trenérem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pro ty, kteří mají rádi závodění a kinetickou energii. Tedy je to vyprávění , které potěší davy. Ale už vzniklo hodně hloupějších dětských filmů na tématiku "srdce zahřívající příběh" dětského sportovního dramatu. Kolik ještě bude pokračování Karate Kida v další bizarních sportech? Středem příběhu je chlapec , který chce v něčem vyniknout , vyrovnává se se ztrátou otce , pokouší se navázat nová přátelství a dělá všechny věci ve schématu "nový kluk ve městě". Herecké výkony jsou dobré, postavy sympatické. Ale příběh je trochu zmatek. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pre priaznivcov motoršportu to bude celkom príjemná oddychovka, ale pre ostatných to bude asi nič moc. Inak je to klasická športová šablóna o cieľavedomom chalanovi, ktorý má síce talent, ale nie zázemie. Priamočiary dej s klišovitou zápletkou napokon speje k tomu, čo býva na záver takmer každého športového filmu. Ja mám motoršport rád, takže ma to bavilo, ale od kvalitného filmu to má stále ďaleko. Toto bolo také príliš idealistické... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Naprosto generický rodinný sportovní filmek. Postavy už nemůžou být šablonovitější - hrdina je frája s daddy issues opsaný z Top Gunu, k ruce mu je svérázný zahořklý mentor vytahovaný ze své ulity, hrdinova holka se marně snaží prosadit v mužské branži, hrdinův kámoš je outsider-komická figurka, prostě klišé vedle klišé a nejkratší cesta k cíli. Režie, kamera, hudba i závodní scény jsou pak dokonale sladěné ve své nevýraznosti. Ale herci jsou fajn a pokud na to máte náladu a nic moc nečekáte, je to v pohodě koukatelné. Ale fakt generické až hanba - přitom by stačilo tak málo a mohla to být opravdu zábavná, napínavá a dojemná jízda. Jediný hezký nápad navíc byl ten s otcovým duchem v závodní hře. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Karate Kid na kolečkách aneb místo plotů natíráme garáže. Na novém místě s novým učitelem a novou láskou proti novým nepřátelům…..ozajstná nová zápletka :D Stokrát recyklované téma, tentokrát přenesené do prašného prostředí Kart racingu. Co myslíte…..příjde, uvidí a zvítězí? Já mylím, že ano….a taky získá vysněné srdce a bla, bla, bla. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Kamera fajn. To byl asi jedinej dospělej, co se natáčení zúčastnil. Bo scénář jistě psalo dítě a jiné děti se podílely na zbytku. Ve filmu samotném se děti chovaj dospěle (excelentní, nejlepší mechanik světa je 12ti letá holka) a dospělí dětsky. Scénárista v mládí jistě ujížděl na Karate Kidovi, takže trénink je v duchu ... natírání baráku štětcem na helmě (v Kidovi to byl tuším plot a rukou). Tam cvičil zápěstí, tady přetížení. No proboha ... ()

Reklama

Reklama