Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef se vrací! Přísní a nekompromisní šéfkuchaři, Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář vybírají ty nejlepší amatérské kuchaře Česka, kteří budou bojovat o titul MasterChef a půl milionu korun. (TV Nova)

Recenze (65)

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Strašnej sešup. Když konečně minulý rok člověk uznale pokýval hlavou, že Nova trefila hřebíček přímo na hlavičku, nechali se dokonale inspirovat svou US předlohou v začátcích a našli fajn porotce, tak se další rok dočkal typické zabijačky formátu po Česku (komě Ano, šéfe prakticky cokoliv převzatého). Víc manipulace (tady máme profi kuchaře, proti kterému budete soutěžit a to, jestli vyhrajete nebo ne, záleží jen na producentech), dvojnásobek dílů (dva díly za sebou budiž, ale následné roztáhnutí a přerušení na dobu prázdnin - WTF), dvojnásobek vaty (mluvící hlavy ke všemu a preference jednotlivců). Navíc tento rok zjevně i porotci dostali scénář ke svým rolím a vzhledem k dvojnásobné porci dílů je to neskutečně otravné a do očí bijící. Tak snad příště dojde k návratu ke klasice. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Porota super, pobaví, rozesměje, překvapí, oproti minulé řadě (a i předchozím) je MCh o něco záživnější. Výzvy zajímavé, stejně tak konečný výběr soutěžících. U receptů se člověku sbíhají až sliny, divím se, co člověk dokáže vymyslet a počítat s tím, že k sobě zvolené dvě/tři ingredience budou pasovat. Jen ta "moderna" jde kolem mě hodně velkým obloukem (viz. rizoto jako kaše, stejky napůl syrové) – neznám, snad ani nepoznám. ()

Reklama

Hexa odpad!

všechny recenze uživatele

Radši by měli pustit originál s titulky. Bude to mít samé výhody. Lidi uvidí kvalitní Masterchef a ne tuhle, ani ne dobrou, kopii + uvidí zajímavá jídla + se naučí trochu anglicky. Masterchef miluju, viděla jsem všechny díly, ale tohle nemůžu vystát ani 10 minut (takže hodnotím jeden díl + plus pár minut nějakého jiného). Nevím, co mi vadí víc. Příšerná huhlající, nesympatická porota, co se na ně dívá z vrchu, nezajímavý soutěžící, z čehož vyplívají i nudná a nezajímavá jídla, nebo ten "dramatický" scénář. Asi celek. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že tenhle pořad sleduju primárně kvůli vaření a ne jen kvůli obrovskému mediálnímu boomu, který se kolem něj vždycky točí, obzvlášť v této sezóně, kdy se pro velkou popularitu pořadu řada natahovala i do podzimního vysílání. K celé kauze kolem Pavlíny se ani nechci vyjadřovat, nikdy mi nebavilo ji řešit, mnohem víc mě bavilo polemizovat nad tím, kdo všechno by mohl přežít do onoho finále. To mě sice nijak extra neuchvátilo, závěrečný díl předchozí řady měl mnohem větší drive, naštěstí to ale vyhrál ten správný a je super, že o Romanovi je a bude slyšet, že se nezdejchl se všemi odměnami nějak do ústraní. ()

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

První série této "show", které jsem dal šanci a už po prvním dílu mi vadí ty střihy s "autentickými" rozhovory, kde lidé zapáleně komentují co aktuálně dělají v průběhu vaření a jak jsou najatí z nadcházejícího hlasování porotců...to vše pochopitelně až je po všem. No a nejvíc nasírací je ta afektovaná ex-tlustá trpaslice, která svou přemotivovaností obtěžuje. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálovém díle ze dne 3. 11. 2020 měl na ruce porotce Přemek Forejt hodinky české značky PRIM a konkrétně model Prim Orlík 38. (TheSlezy)

Reklama

Reklama