Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef se vrací! Přísní a nekompromisní šéfkuchaři, Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář vybírají ty nejlepší amatérské kuchaře Česka, kteří budou bojovat o titul MasterChef a půl milionu korun. (TV Nova)

Recenze (65)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dělat kuchaře znamená časový stres, hodně hodin v práci a málokdy vidět denní světlo. Zde v soutěži musí ještě být jídlo chutné a kvalitní. Shlédl jsem jen jeden díl. Prý Pavlína neumí vařit a porota jí nadržuje za což jí diváci nenávidí. To je základ pro přiživování této nenávisti na sociálních sítích a podpoře sledovanosti. Je tedy otazník jestli Pavlínu nechá televize i vyhrát, nebo vyhoví pomstychtivým divákům. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Z jakého důvodu v porotě není ani jedna žena? A odpovídám si sama, protože ji tam nikdo nepustí :( Paradoxně je to právě fakt, který by pořad potřeboval jako sůl. Ona by tam totiž rozstřelila tu přehlídku eg, arogance a namachrovanosti! Navíc to si neodpustím: hlavně že na ženy před kamerou máte extrémní nároky!!! My ženy se také chceme dívat na někoho přitažlivého, charismatického nebo alespoň sympatického a zajímavého...... Viděla jsem jednou a již nikdy více, to vaše chlapi sobě fakt není nic koukatelného, zajímavého nebo in... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série v roce 2012 byla hodně křečovitá, včetně zbytečného ponižování amatérských soutěžících házením talířů o zem. A s opravdu nesympatickou trojicí porotců. O tři roky později na to šli tvůrci pořadu jinak, ubylo přehrávání a přibyla přirozenost. Ovšem skutečně příjemná atmosféra přišla až s triem Forejt, Punčochář a Kašpárek. Je moc fajn, že za senzacemi honící se Nova našla překvapivě solidní balanc mezi originálem a potřebami domácího prostředí. Rok po vítězství sedmnáctileté Kristíny přicházejí další amatérští kuchaři, kteří mají za úkol přesvědčit porotu perfektními recepty s přidanou hodnotou. Hodně horké okamžiky zajistil nejen sobě kondiční trenér Roman, který se málem otrávil, skoro shořel a nakonec zvítězil. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Středa - je ho tam třeba...Kašpárka. Není až tak malých rozměrů, na šířku má dost. Takže ty známé a optimisticky znějící poučky, že i s malým kašpárkem lze úspěšně absolvovat divadelní prkna, jsou pravdivé. Divadlo to fakt je. Takže mezi šprušle solidně zapadne. Zadané divačky mají u tv obrazovek vyhrazené středeční večery, kdy jejich milenci marně čekají u kuchyňských linek na bujaré číslo, kde už mezitím vystydla navařená středeční večeře, neboť se jejich drahé polovičky nejsou schopné odtrhnout od soutěžního klání. Napínavého a strhujícího na tomto pokleslém škváru není absolutně nic, ovšem přece jen jediným zajímavým zábleskem může být fyzicky značně změněný Kašpárek, který od barrandovských chvilek u sporáku mimořádně nakynul. A pokud jsou pro vás středy posvátné, tak rozhodně nevěnujte večerní čas tomuto imbecilnímu nesmyslu. Kašpárka a spol. nebrat! 0/10 ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem řadu z roku 2018. Babička se začala na tuto řadu dívat tak já s bráchou taky. První polovina pořadu před prázdninovou pauzou byla značně lepší, zábavnější a míň otravná. Druhá polovina mě už nebrala, tudíž jsem to koukal spíš z donucení, abych viděl, kdo vyhraje. Nejvíc mi na pořadu vadili porotci, kteří ubírají 1 hvězdičku. Byli neuvěřitelně arogantní, jejich přístup k soutěžícím byl strašný a ty jejich rady nebo to, když se jim něco nelíbilo taktéž. Nejlepší vždycky bylo, když řekli něco jako ,,No, myslíme, že by pro záchranáře byla jako svačina lepší polévka než burito.'' a nakonec se ukázalo, že se úplně mýlí! Já kdybych byl hasič nebo záchranář, tak by mě polívka na svačinu hodně urazila! Tak jsem měl strašnou radost, jak to těm blbečkům natřeli :). Nebo mi vadilo, když měnili pravidla vaření jako např. omezení času, bez elektřiny... Pak to působilo spíš, jako by pořad nebyl dostatečně zábavný na to, aby jel podle běžných pravidel. Extrémně mi vadili. Mým favoritem celou soutěží byla Pavlína. Od té doby, kdy vyhodili Chili místo ní, bylo už samozřejmý, že jí nadržují, ale i tak jsem jí fandil, bohužel o dost méně, protože nikdo oblíbenější tam nebyl. Je mi prostě jasné, že jí nadržovali a k tomu to bylo fakt očividné a myslím si, že i s někým z porotců spala, jinak by se tak daleko nedostala. Jediné toto mi kazí profil Pavlíny. Myslím si, že je blbost na ní jinak nadávat. Byl jsem na její roadshow s její vítěznou bagetou a tam tedy působila moc mile. Možná se ptáte, jaká byla ta vítězná bageta. Bohužel jsem ji nestihl ochutnat kvůli vlaku, tak jsem jel napodruhé na další místo roadshow a bohužel jsem ji také neochutnal kvůli vlaku. Je to fakt škoda. Mezi mé další oblíbence patřili: Pavel, Ivka a Jitka. Mně popravdě šíleně vadili: Pepa, Děděk a Pája. Pepa machroval jak o život s tím, jak umí hrozně dobře vařit, jakej je to borec atd. Měl by být rád, že mu jeho fakani jednou vyhráli výzvu. Dědek byl strašnej nepřizpůsobivej trapák. Nemohl se prostě chovat normálně. Pája mi vadil nejvíc ze všech. Byl nejvíc arogantní, furt mluvil o svý mámě a taky machroval. Konec Masterchefu je lehce zklámání. Asi každý ví, kdo vyhrál, takže tu nebudu chodit kolem horký kaše. Fandil jsem stále víc Pavlíně, i když mi přišlo úplně nesmyslné, že se tam dostala, protože Roman na mě působil jako takový nemehlo, který se tam shodou okolností dostalo. Ale neříkám, že to nemá zasloužený, to ne. VYHODNOCENÍ: ROMAN A PAVLÍNA SE LÍBALI!!! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálovém díle ze dne 3. 11. 2020 měl na ruce porotce Přemek Forejt hodinky české značky PRIM a konkrétně model Prim Orlík 38. (TheSlezy)

Reklama

Reklama