Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage atakuje své herecké dno a dává pomyslné ko Bruce Willisovi v tom kdo bude hrát ve větší sračce. Tak, že děj je zhruba takový Cage jede autem a najede na zastavovací hroty a zničí si kola najde ho mechanik a opraví mu to a chce prachy ale nebere kartu , kterou jedinou Cage má. Tak, že mu řekne že mu to zpraví, když mu udělá kšeft ten kšeft zpočívá v uklízení v zábavním centru. Tam jsou vraždící hračky (pštros, gorila, mexická želva, rytíř, chameleonka, víla, krokodýl a lasička), které po něm jdou. Za celý film promluví 4 slova konkrétně Platí, To šimrá a Kurva (je to zhruba v prvních 45 minutách) tak, že není pravda, že nemluví jinak je to v podstatě stupidní píčovina, která vypadá následovně. Cage uklízí zaútočí na něho hračka dá si energeťák zahraje si hru zabije hračku tak se to opakuje dokola pak si asi režisér řekl, že to lidi omrzí tak tam dal několik teenagerů jako obětí. Postavy jsou příšerné Cage se tváří jako největší drsňák na světě a vypadá přitom jak kdyby měl sračku a nepustily ho na záchod a o těch ostatních škoda mluvit a scénář ani nebyl jelikož postavy v jedné scéně říkají, že tam dochází k vraždám, aby o 5 minut později tam stejně šly. Ta 1 hvězda je za to, že je to o cosi lepší než předchozí Jiu Jitsu. Zajímavost ve filmu si zahrál český herec Jiří Staněk (dabuje lasičku Willyho) to se má čím chválit. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Sérií Five Nights at Freddy's silně "inspirovaná" hororová vyvražďovačka, která kromě běsnícího Nicka Cage na sugar rush z klopení jednoho Monstera za druhým a relativně slušné hudební stránky nemá moc co nabídnout. Je to brutální, temné a hlavní hrdina je děsný macho, je to ale taky pitomé, naplněné těžce špatnými herci a příběhem, který vlastně nehraje vůbec roli. Hlavně že to všude cáká, kusy těl/loutek létají vzduchem a běsnící Nick na energeťáku míří překonat High Score. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Parádní oddechovka, která se absolutně nebere vážně. Nicolas věděl do čeho jde a naprosto si to užívá. Je to hloupé, je to brakové, ale ten kdo čeká drama, sofistikovanost scénáře a herecké výkony typu Irishmana, by se jít radši rovnou objednat k lékaři nebo si smazat profil na čsfd. Výborný soundtrack s kombinací s tichým Cagem, který trhá páteře loutkám, u toho pije energy a tancuje tak vtipně, že to prostě pobaví. Já osobně jsem spokojený a z jeho posledních rolí je tahle jeho nejpovedenější. Janitor rulezzzz. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá absurdita, ve které Nicholas Cage nevytírá jen podlahu, ale hlavně divákům vytírá zrak, jak si svou roli v téhle sebeuvědomělé jízdě naprosto užívá a dotahuje tím tento perfektní meme do konce. Zároveň také opovrženě plivu na všechny, co to pozérsky berou vážně a hejtí neduhy, které jsou očividným tvůrčím záměrem a fungují úplně naopak, než jak se zdá. A vám doporučuji si to pustit v co největší partě lidí na co největší možné obrazovce s co největším počtem alkoholu. Já tu možnost měl a nelituji. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi blíží jubileum, řešil jsem, který film budu komentovat jako 999. v pořadí. Ano, vyhrál Nick Cage. Jako fakt jsem se u něj bavil. To je tak neuvěřitelně nablblé, ale dýchla na mě atmosféra osmdesátých let a laciných béčkových hororů, kde nešlo o žádné umění, ale čistě jen prdel a co největší řežbu...  Škoda, že to nebylo krvavější. Ale konečně je hlavní hrdina normální chlap, který po těžké šichtě potřebuje vypnout... Jako že fakt, vůbec nechápu, kdo to byl, ale pojem Zamlklý cizinec naplnil dokonale. Ještě to chce druhý díl, kde aspoň řekne svý jméno... :-D ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • „Punch“, fiktivní energetický nápoj, který ve filmu pije postava Nicolase Cage, má na plechovce nápis: „A fistful of caffeine for your kisser“ („Hrst kofeinu pro tvůj polibek“). (LUKICKK)
  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)
  • Film byl volně inspirován herní předlohou „Five nights at Freddy's“, což je série videoher a mediální franšíza vytvořená Scottem Cawthonem. (sator)

Reklama

Reklama