Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na papieri to muselo vyzerať celkom cool. Potom, ale prišlo prevedenie akého si Kevina Lewisa. A vyzerá to na prd. Cage je jediná ( a zrejme aj tu o to išlo ) postava, na ktorú sa dá pozerať ( hlavne kvôli jeho prednesu postavy ). Ani tie loutky, zámerne priblblo vyzerajúce, nemajú akú takú nadnesenosť. Síce je to abnormalita v dnešnom žánrovom mori, celým svojím bytím, ale svojím očakávaniam nedospela. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Levné, hloupé, ale zábavné a s nejlepším českým dabingem Nicolase Cage, byť tedy nepromluví ani slovo.  Animatronické gore pak výborné, samý olej, plyš i kovové součástky. Klasický se pak bohužel omezí jen na rudou tekutinu a jedno přepůlení. Nejvíc ale zklamal sex, tohle by se v osmdesátkovém či devadesátkovém braku nemohlo stát.  V jedné z rolí zmalovaná kozatá štětka a při šoustání zůstane oblečená, no jak se to dnes říká, wtf? Mlčenlivý Cage a všechny scény s ním jsou pak dojmově o několik stupňů výš než všechno ostatní a osobně by mi vlastně daleko víc sedl pouhý osamělý plyšový masakr pana Klece v pekelném lunaparku pouze s hláškami oživlých pouťových atrakcí než sledovat otravnou vatu s příšernými "herci".  Tři a milovníci dobrého filmu pochopitelně ruce pryč. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage atakuje své herecké dno a dává pomyslné ko Bruce Willisovi v tom kdo bude hrát ve větší sračce. Tak, že děj je zhruba takový Cage jede autem a najede na zastavovací hroty a zničí si kola najde ho mechanik a opraví mu to a chce prachy ale nebere kartu , kterou jedinou Cage má. Tak, že mu řekne že mu to zpraví, když mu udělá kšeft ten kšeft zpočívá v uklízení v zábavním centru. Tam jsou vraždící hračky (pštros, gorila, mexická želva, rytíř, chameleonka, víla, krokodýl a lasička), které po něm jdou. Za celý film promluví 4 slova konkrétně Platí, To šimrá a Kurva (je to zhruba v prvních 45 minutách) tak, že není pravda, že nemluví jinak je to v podstatě stupidní píčovina, která vypadá následovně. Cage uklízí zaútočí na něho hračka dá si energeťák zahraje si hru zabije hračku tak se to opakuje dokola pak si asi režisér řekl, že to lidi omrzí tak tam dal několik teenagerů jako obětí. Postavy jsou příšerné Cage se tváří jako největší drsňák na světě a vypadá přitom jak kdyby měl sračku a nepustily ho na záchod a o těch ostatních škoda mluvit a scénář ani nebyl jelikož postavy v jedné scéně říkají, že tam dochází k vraždám, aby o 5 minut později tam stejně šly. Ta 1 hvězda je za to, že je to o cosi lepší než předchozí Jiu Jitsu. Zajímavost ve filmu si zahrál český herec Jiří Staněk (dabuje lasičku Willyho) to se má čím chválit. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi viděl na půl oka trailer, říkal jsem si, že nejspíš půjde o nějakou blbinku v podobě nepovedené černé komedie o oživlých, vraždících plyšácích. Teď už vím, že tahle varianta by byla ještě zlatá. Úplně mě polil horký pot, když jsem během sledování filmu zjistil, že nejde o žádnou hororovou komedii, nýbrž o naprosto VÁŽNĚ zamýšlený horor. Proboha, proč?!!! Tak buď mám oživlé roboty a protože to dělám vážně, tak jim dám hrůzu nahánějící zjev, nebo mám infantilní postavičky a udělám to vtipně, ale mixnout to tímhle zvráceným způsobem - infantilní postavičky podané vážně? To možná funguje v té hře, kterou se tvůrci inspirovali, ale ve filmu vůbec. Nejhorší na tom všem je to, že i formou jde o totálně neumětelský brak, který by nefungoval ani jako fan film na youtube. Co ty režijní postupy jak pro děti předškolního věku? Záběr na napřáhnutou zbraň a poté následuje záběr na narozeninový dort, na který stříkne krev? Za to by mi bylo trapně už před 20ti lety, natož teď. Nicholas Cage hledá své dno a brzy se dostane do fáze, kdy bude v nějakém supermarketu tajtrlíkovat v kostýmu slepice. Fakt bude lepší radši ukončit kariéru, než se takhle protivit lidem. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi blíží jubileum, řešil jsem, který film budu komentovat jako 999. v pořadí. Ano, vyhrál Nick Cage. Jako fakt jsem se u něj bavil. To je tak neuvěřitelně nablblé, ale dýchla na mě atmosféra osmdesátých let a laciných béčkových hororů, kde nešlo o žádné umění, ale čistě jen prdel a co největší řežbu...  Škoda, že to nebylo krvavější. Ale konečně je hlavní hrdina normální chlap, který po těžké šichtě potřebuje vypnout... Jako že fakt, vůbec nechápu, kdo to byl, ale pojem Zamlklý cizinec naplnil dokonale. Ještě to chce druhý díl, kde aspoň řekne svý jméno... :-D ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Vzhled krokodýlí animatroniky byl inspirován sovětským animovaným filmem Krokodil Gena (od r. 1969). (LUKICKK)
  • Nicolas Cage je fanúšikom nemých hororových snímkov a vždy si chcel v takomto "tichom" horore zahrať. (ShortyIC)
  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)

Reklama

Reklama