Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

topi 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl tohle pravdivé instruktážní video, tak jako správný " ještěrkář ", (pracuji totiž také ve skladu) jsem zajásal a vzpomněl jsem si také na svůj první den v práci, když jsem dostal řidičák, ono to skoro všechno dopadlo tak, jak v tomto videu a nebýt mých dobrých kolegů Raimiho a Headcraba, kteří se mnou pracují a kteří celou událost ututlali, tak bych asi dopadl špatně. Díky kluci, máte to pořád u mě!! Rumy budou co nevidět!! Dlouho jsem radši za ještěrku nesedl, ale zítra mě čeká prezentační jízda po skladu, tak snad vše dopadne dobře...kdyby náhodou něco nevyšlo, tak je tam Raimi s Headcrabem a oni už by něco vymysleli. Tak skladnící, osedlat ještěrky a hurá do práce!!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto kraťase vám garantuji, že už se nikdy nebudete na "ještěrkáře" koukat jako dřív. Velmi vtipné a extrémně šílené německé socialistické instruktážní video, které názorně ukazuje k jakým pohromám může dojít, když se nebudete přesně řídit pracovním protokolem. Nejvtipněšjí na tom celém je jednoznačně němčina vypravěče. [78 %] ()

Reklama

Turiec 

všechny recenze uživatele

Hoci film spočiatku (prvé 2 minúty) vyzerá ako suché socialistické výukové video, od scénky s nožíkom odloženým na palete sa to zmení na brutálnu recesistickú paródiu, plnú čierneho humoru nahrubšieho zrna s litrami krvi. Hoci išlo všetkým o život, nedalo sa nesmiať, zvlášť keď je tento filmík podkreslený takým sugestívnym zvukom a suchým komentárom v nemčine. Herci sa museli evidentne pri natáčaní skvele zabávať a ich hrôza v tvárach je úžasná. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kolikrát jsem viděl mladého Klause, jak se snaží neudělat nějakou blbost se svou ještěrkou, ale moc se mu to teda nedaří. Je to hodně vtipně udělaný kraťas a přitom velmi poučný. Ukazuje hlavní body co se smí a nesmí dělat s ještěrkou, ale aby to nenudilo, tak k tomu slouží právě krvestříkající fórky. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

totálny úlet - jeden z najnápaditejších a najvtipnejších filmov do 10 minút aké som v poslednom čase videl. brutálna (po všetkých stránkach toho slova) zábava. oveľa lepšie ako francúzski Bagman, pretože tu nešlo o predvádzanie prvoplánovej brutality aby sa ukázala schopnosť robiť triky, tu išlo o nápad a o vtip ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno