Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Libi se mi komentar nize "tohle vybrala manzelka" - lze to aplikovat i na nas, jen jeste nejsme svoji... koho bavi vztahovy "reality show" typu Bachelor(ette), The Circle nebo Love at First Flight, tak ten si prijde dozajista na sve. Bandu uspesnych single lidi zavrou do koji a ti se vzajemne seznamuji tim, ze si povidaji pres zed. Pokud v sobe dva lide (HETERO) najdou zalibeni, preskoci seznamovani fyzicke a rovnou se zasnoubi. No a pak uz nasleduje zabava, kterak na sebe sezdane pary reaguji a jestli se opravdu ozeni / provdaji. Co povazuju za hnusny je to, ze se v ramci 30 lidi dalo takhle dohromady 16 (= 8 paru), s cimz produkce poradu nepocitala a tudiz dva pary (nahodne vybrane, systematicky vybrane, nezajimave nevim) uplne odstrihla - vubec nedostali v show prostor, nedostali zadnou dovolenou / byt na seznamovani atd. Totalni podraz. Co povazuji za podobne sokujici je to, ze tahle kokotina ma velmi dobre ratingy a tudiz asi budou nasledovat dalsi rady... PS: Jessica je stara kunda a cernobilymu paru fandim, at jim to vydrzi co nejdyl. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Po Too Hot to Handle, které bylo naprosto mimo můj obvyklý žánr, jsem se pustila i do Love Is Blind, a opět ho zvládla za 3 dny. Potřebovala jsem vědet, jak to bude dál a moc oceňuji, ze tvůrci ukázali situaci po roce a dvou. Na druhou stranu tady mám trochu vic výtek než u THTH. Vytáčely mě předtočené vstupy účastníků komentující situaci - když už tohle dělají, tak ať jim aspoň občas vymění oblečení a změní prostředí. Předtáčet takhle snad jedenáct epizod z čtrnácti, hlavně když už se dávno nenacházeli v 'podech', bylo fakt otravné. Taky bych byla raději, kdyby se show soustředila víc právě na to poznáváni se za stěnou - to byly snad jen tři epizody, a pak uz šlo o ůplně něco jiného, což mě mrzelo. Stejně tak by bylo lepší, kdyby se tato úvodní část za stěnou soustředila i na ostatní účinkující, ne jen na ty, co spolu odešli zasnoubení. Škoda. Edit po druhé řadě: Mohla bych zopakovat to, co jsem napsala výše. Opět jsem to zvládla za pár večerů, potřebovala jsem vědět, jak to dopadne. Bohužel i negativa zůstala stále stejná - chtěla bych se soustředit i na ostatní soutěžící, kteří si nikoho nevybrali, a obecně vidět více z "podů". Taky by bylo fajn ukazát, jak jsou na tom teď lidé z první řady. Edit po treti rade: Muj nazor zustava porad stejny. Hlavni vytka je to, ze ucinkujici, kteri se nezasnoubi, uz prakticky neukazuji vubec, pritom to by me zajimalo nejvic. Edit po ctvrte rade: Tentokrat tu bylo dost zdlouhavych epizod, hlavne ve druhe polovine. Coz ale castecne mohlo byt zpusobene tim, ze bylo mene svateb, ale stejne to obcas byla trochu nuda. Jeden par jsem preskalovala uplne, protoze ti byli tak nudni, ze se na to nedalo koukat (ale to je jen muj problem). Uz pocrvrte taky zopakuju, ze bych chtela videt i vice scen s lidmi, kteri se nezasnoubili. Edit po pate rade: Tahle serie patri k tem lepsim. Vzhledem k tomu, jak malo tu mame zasnub a svateb, se ale obsah mohl soustredit na vice postav v podech, misto aby byl napr. jeden dil cely o tom, jak dva pary vecer. Edit po seste rade: Rozlozeni "deje" se trochu zlepsilo, asi i vzhledem jen k jedne svatbe. Jen mi prislo, ze az na vyjimky tam nebylo moc vyraznych lidi, a nevim nevim, jak dlouho si je budu pamatovat. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Měl jsem jisté pochybnosti, po posledním dílu se ještě navýšily, že jde o hru, kterou s námi tvůrci a produkce sehráli. Těžko říct. A pokud nastalo to, co píše OG Swifty, že dva páry byly zcela odstřiženy, tak to je velký podraz - že by ty nejméně atraktivní pro kameru?! Mně asi nejvíc vadilo, že chlapi byli vesměs submisivní ufňukánci anebo maminčini mazánci. Nebudu lhát, jako u řady zdejších uživatelů, i v mém případě tenhle počin vybírala moje milovaná partnerka, takže jsem se s ní díval a stejně jako ostatní jsem byl nesmírně zvědavý, jak to dopadne, i když mě spousta věcí neskutečně srala - především všechno typicky americké a Jessica, která se asi přihlásila do špatné soutěže anebo jí bylo dobře zaplaceno, aby sehrála takovou nesympatickou mrchu. ()

KNicole 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako experiment, končí to samozřejmě jako nejšpinavější reality show, ale neodtrhnete od ní oči. Roky seznamování a partnerského života tady jednoduše zrychlili do 40 dnů, je to svět lidství, pudů a vztahů zakonzervovaný v deseti dílech. A samozřejmě ta nejzvrhlejší z úchylek, proto dokážu každýho zdejšího intouše pochopit za jednu hvězdičku. Jenže jsem prostě taky jenom člověk, a tak se nemám proč stydět za to, že jsem se skvěle bavila. Od začátku do konce. Z vlastní zkušenosti vím, co s člověkem udělá vytržení z dosavadního života a reality 7 miliard lidí, když ho zavřou do nového mikrosvěta, kde ho 24 hodin denně obklopuje několik furt stejných jedinců - prostě se začnou dít věci. Ale kromě dramat, jisker a taky trochu chemických neshod si v tom najdete i vzorek všech lidí. Lehkomyslných baličů, sebevědomejch koket, vypitejch třicítek bez dětí, dramatickejch holek, "hodnejch kluků" bez známky sebehodnoty a taky pár úplně, ale úplně normálních lidí, kteří si v tom cirkusu vážně našli životní lásku. ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo som sa odbavila na Tindri som presedlala na tento skvost. Mám výrazné podozrenie, že účinkujúci sú herci. Šanca, že sa stretne asi 20 (?) ľudí a všetci sú krásni, mladí, vyšportovaní, vypatlaní sa limitne blíži nule. V prvej pasáži na seba nevidia a rozprávajú sa s opačným pohlavím. Dobre som sa zasmiala, keď si po pár rozhovoroch začali vyjadrovať lásku (jeden chlap sa narovinu opýtal, či je na druhej strane nigga). A bez toho, aby sa videli sa zasnúbili. Nasledovalo prvé stretnutie, kedy sa každý chlap bál, aby na druhej strane barikády nečakala tučná mrochta a naopak. Ďalej idú na dovolenku, kde muži medzi sebou rozoberajú ktorá láskychtivá duša už roztiahla hnáty. Top moment bol, keď jeden černoch vypustil dušičku a priznal sa, že rád preskúmava čokodierky rovnakého pohlavia, čo jeho polovička neniesla zrovna podľa jeho predstáv...ďalej mám okno...nakoniec vidíme zostatkové páry pred oltárom, kde si povedia áno/nie. Nikto ma nepresvedčí, že toto nebolo zaplatené. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama