Reklama

Reklama

The Beatles: Get Back

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Hudební
Velká Británie / Nový Zéland, 2021, 7 h 50 min (Minutáž: 139–174 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Recenze uživatele Hanys_ k tomuto seriálu (3)

První část: Dny 1–7 (2021) (E01) 

Fantastický úvodní díl (byť má cca 2 a půl hodiny). Paul jasný lídr a u jediného očividná snaha dělat muziku - složení Get Back!! (ale fakt byl místy nesnesitelný), John zaláskovaný a ta aura pana muzikanta nikde, chudák George (bylo mi ho líto když předvedl I me Mine a Paul to strhal) a Ringo věčně koukající do blba. Zajímavé řeči o politice a o tom jak udělat závěrečný koncert. 10/10 ()

Druhá část: Dny 8–16 (2021) (E02) 

John se už trochu víc věnuje muzice, Ringo působí neskutečně znuděně a nezúčastněně, celé to fakt řídí Paul. Líbil se mi rozhovor Beatlů a pár dalších lidí o Johnovi a Yoko, kde vlastně narovinu uznali, že měli určit mantinely hned ze začátku a říct Johnovi, kde si Yoko může a kde už nemůže brát. A Paul to shrnul větou "jsou mladí a chtějí být spolu, tak co." Je to zase šleha. ()

Třetí část: Dny 17–22 (2021) (E03) 

Rooftop concert ukázaný z různých úhlů, zpovědi "smrtelníků" na ulici ...a už je vidět místy ta bezradnost, kdy kluci cvičí furt dookola ty samé fláky a nahrávání prostě úplně nejde tak, jak si představovali. I do třetice paráda a jen škoda, že se takové videopéče nedostalo i předešlým albům, kdy ta atmosféra v kapele byla asi trošku jinde. ()

Reklama

Reklama