Reklama

Reklama

Rozdělené sestry

  • Německo Im Feuer - Zwei Schwestern (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rojda je mladá německá vojákyně s kurdsko-iráckými kořeny, která od dětství žije v Německu. Nyní hledá svou matku Ferhat v řeckém uprchlickém táboře. Když se obě po tolika letech odloučení konečně najdou, jsou nadmíru šťastné. Jejich štěstí však brzy opadne, když se Rojda dozví, že její sestra Dilan je stále v Iráku. Rojdě se podaří přivézt matku do Německa, ale se sestrou se jí nepovede spojit. Když zazvoní telefon a Dilan se zmíní o kurdských bojovnících, Rojdu přepadne strach. Rozhodne se požádat o převelení do iráckého Erbílu, aby mohla sestru najít. Jakmile tam Rojda dorazí, rychle si získá důvěru bojovnic. Čím intenzivněji však po své sestře pátrá, tím více se ocitá lapena mezi dvěma světy. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Německé imigrantské filmy (plus celá kanadská kinematografie) by se měly zakázat speciálním zákonem. Taky mi přijde zvláštní, když tu Kurdky hrajou Turkyně. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kurdský holky jsou velký frajerky a zaslouží si své příběhy, své filmy, ale ne vyprvěný klasickou tuctovou epizodou vhodnou leda tak jako 14 díl nějaké bezvýznamné netflixovské série. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

To byl ale divný film. Téma je to zajímavé, zpracování divné, dějově vlastně velice slabé. A jak jinak asi mohla dopadnout horda takových partyzáňkyň? Dalo se to čekat... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Epizoda která se mohla odehrávat ve kterékoliv z válek.Rozhodnutí pár politiků přináší jen bolest a slzy.Po celém světě.Herci podali dobrý výkon.Není tam nic narafičeno tak,že by vás to mělo posadit na zadek.Herci odvedli poměrně dobrý výkon.Pro mě je to natočeno tak , že věřím,že se to tak stalo.A nejen že to je příběh Rojdy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama