Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jerome Breen (Lionel Atwill) je hlavní podezřelý z vraždy, protože byl spatřen v inkriminovanou dobu na místě činu. Problém ale je, že vraha svědek slyšel mluvit, zatímco o Breenovi se ví, že je od narození němý. Policie tak musí zjistit, zda je vrahem on, nebo někdo jiný, a celou záhadu rozlousknout. (Oktavianus)

Recenze (2)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Upovídané a velice nezábavné. Nudit to moc nestihne, pravda, protože ta hodinka uteče sama, ale není na co se dívat. Maximálně na znakovou řeč, která se zásadně odehrává v klínech postav, takže mimo záběr kamery. Lionel Atwill je skvělý jako vždy, i to je důvod mých dvou hvězd, ale kromě něj je to bída s nouzí. Film, který byl pro dnešní dobu zapomenut zcela právem. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Lionel Atwill v další povedené roli. Tentokrát hraje hluchoněmého boháče, který je podezřelý z několika vražd. Má to však jeden háček. Svědci slyšeli vraha, který je mu k nerozeznání podobný, mluvit, zatímco on od dětství nemůže. Docela koukatelné hodinové béčko, které rozhodně ničím neoslní, ale ani moc nenudí. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama