Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa je na tom špatně a musí vyrábět náhradní díly pro armádu. Dvanáctiletý pomstychtivý darebák si na něj objedná nájemného vraha. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (133)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně zvláštní žánrový mišmaš.který nejvíc trpí tím,že nejspíš vůbec neví čím by chtěl být.Drsný akčňák to není,velké drama taky ne,ani thriller a už vůbec ne komedie.Z každého je tady troška a ani jedno z toho nefunguje pořádně.Přitom ten nápad,že Santa je celkem obyčejný chlápek,který dělá pro vládu,ale nemá ani na elektriku a po krku mu jdoucí nájemný zabiják - kterého si navíc najal rozmazlený nesympatický spratek protože dostal k vánocům uhlí - je dobrý a má velký potenciál jít buď cestou parodie,nebo již zmíněné drsné akce.Škoda,že toho tvůrci nedokázali využít...60% ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo nadělil Santa tomu zatvrzelýmu, nepoučitelnýmu a rozmazlenýmu frackovi v saku, všechno to uhlí a brambory. Musím se přiznat, že Fatman můj úsměv jěště takhle před Vánocema, krásně protáhnul. Z prošedivělého velikána Mela Gibsona, jsem si odnesl o mnoho víc motivace, než při nedávném Boss Level. Netradičně a svým způsobem originálně zasazenej příběh Santy. Samotné vyprávění poukazuje i na to, že mnohokrát zkrášlované Christmas, mohou být i v duchu drsnějšího rázu. P.S.: Radči sekejte dobrotu, přece nechcete aby vám starej Santa naházel brambory do komína a uhlí pod stromek. Jsem vlastně rád, za tuhle další Vánoční prdu. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč by vlastně nemohl být americký symbol vánoc Santa Claus vylíčen jako trochu nerudný stařík s finančními problémy :) Když k tomu přidáte milující a chápavou manželku, partu pomocníků v dílně a malého šmejda, který na Santu pošle nájemného vraha, máte na zhruba hodinku a půl o nenáročnou zábavu postaráno. Jen mi nějak mozek nebral fakt, že i přes utržená zranění se dokázal Santa i jeho žena dostat k tomu malýmu šmejdovi (asi kouzla, fajn, ale proč se mu pak "zázračně" neuzdravilo i to oko). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad! Musím uznat, že pohrávání si s myšlenkou, že jeden zlobivý kluk se na Štědrý den naštve natolik aby si najmul nájemného vraha, který má zlikvidovat nikoho menšího než Santu Klause. Gibson potěšil, ještě nepatří do starého železa. Film překypuje různými nápady a vychytávkami, ale akční finále trvá pouhých 10 minut. Takže celý film sledujeme směřování k ultimátnímu souboji. 60% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Je tu řada super nápadů, viz. Santova spolupráce s vládou, nájemný zabiják - sběratel apod. a hlavně je to předkládáno s vážnou tváří, nikoliv jako komedie. Jen je mi líto, že na samotnou konfrontaci, kdy si Santa vezme do ruky svoje bouchačky čekáme tak dlouho. Ovšem závěr s vyřízením si účtů je ostrej i bez zbraní. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení vrcholné sekvence přestřelky trvalo čtyři dny, přičemž teplota dosáhla až minus 36 stupňů Celsia. (Untentrauer)
  • Filmovalo sa v januári a februári 2020 v kanadskej provincii Ontario a americkom štáte Vermont. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama