Reklama

Reklama

Láska, svatba, zas a znova

  • Velká Británie Love Wedding Repeat (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V různých verzích stejného dne má Jack na svatbě svojí sestry plné ruce práce s protivnými hosty, neřízeným zmatkem a milostným románkem, který se teprve začíná klubat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí... Britská komedie, která není vyloženě tak moc britská jak bych si přála, ale i tak se člověk u několika scén dobře zasměje. Ty hrátky s časem mě moc nenadchly, sloužily pouzek vytvoření většího množství absurdních situací. Chlapík v kiltu byl ale stokrát zajímavější než hlavní romantická linka, takže se to nějak vykompenzovalo. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Vezmete celou plejádu hezkých až krásných hereček a herců, do scénáře jim předepíšete, že se mají chovat jako šestnáctiletí hlupáčci a prodchnete to všeobímajícím dobrem kořeněném láskou. Pro vzrůšo přidáte padoucha (Jack Farthing byl výborný a ten kukuč Kirka Douglase fakt umí, takže hvězda za něj), který se polepší a už chybí jen závěrečný polibek. A i toho se dočkáte. Film byl barevný, tak si i tu druhou hvězdu zaslouží, ale ruka se mi přitom třese. ()

Reklama

Beer11 

všechny recenze uživatele

Typická britská komedie ve které si říkáte, neviděl jsem už něco podobného?! A odpovědí je, že to má podobné rysy jako u filmové klasiky 4 SVATBY A JEDEN PÓHŘEB ⚰ 🙂. Začátek příběhu vypráví nějaká žena, která do příběhu svým hlasem a pohledem na věc zasáhne jen zřídka. Film hodně sází na dvě alternativy konce příběhu, který ovlivňuje pokaždé zasedací pořádek u stolu a jedna sklenička 🍸 s kapkami na spaní 😴.          Za mě pohodová komedie s nevšedními dialogy. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Na romantický komedie moc (=vůbec) nekoukám. Nechal jsem se zase jednou přesvědčit a byla to chyba. Velká. První půlka je přehlídka střídavě nudy a trapnosti. A hlavně už jsme všechno stokrát viděli jinde. Někdo XY je pod vlivem na svatbě, kde jsou všichni vážný, odskáče to SPOILER patrovej dort (protože co jinýho) a babička je z toho v šoku. Druhá půlka je svižnější, víc to odsejpá a míň koukáš na hodiny. Pod jejím vlivem nakonec teda dávám dvě, když jsem přimhouřil obě oči a ještě si na nich podržel ruku. Ale poslední věta filmu je víc než na místě. "Fuck off." ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nedostal do ruky, někdo šikovnější (hlavně scénárista), takhle je tam hrozná spousta nevyužitých momentů a přitom se tady tvůrci mohli nakrásně vyřádit. Tu je však bohužel pár vtipných scén, ale jinak se to prostě míjí účinkem, což je velká škoda. Jinak herecky je to fajn a celkově to není úplně propadák, ale zklamání se člověk neubrání, slabé 3* ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama