foto

Joel Fry

  • nar. 1984
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 96 Ways to Say I Love You
2013 Svengali
2011 Úsměv Štěstěny
2010 Tamara Drewe
2009 Veřejní nepřátelé
2008 Distant Mirage, A
10 000 př. n. l.
2007 Sound (TV film)

TV seriály

2015 Drunk History (TV seriál)
You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Dar (S05E07)
Zabij chlapce (S05E05)
další epizody (6)
Smrt v ráji (TV seriál)
Hidden Secrets (S04E02)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Zbaveni okovů (S04E03)
2013 Plebs (TV seriál)
2011 Bedlam (TV seriál)
Trollied (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2010 White Van Man (TV seriál)
2008 Massive (TV seriál)
The Wrong Door (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace