foto

Joel Fry

  • nar. 1984
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Cruella
2020 Láska, svatba, zas a znova
2019 Cordelia
Denmark
Yesterday
2018 Benjamin
2015 96 Ways to Say I Love You
2013 Rock and Roll Fuck'n'Lovely
Svengali
2011 Úsměv Štěstěny
2010 Tamara Drewe
2009 Veřejní nepřátelé
2008 10 000 př. n. l.
A Distant Mirage
2007 Sound (TV film)

TV seriály

2018 Requiem (TV seriál)
Carys (E06)
Bessie (E05)
Blaidd Carreg (E04)
další epizody (6)
2015 Drunk History (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
The End of the World (E10)
Calm Before the Storm (E09)
Saviour Day (E08)
další epizody (10)
Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Dar (S05E07)
Zabij chlapce (S05E05)
další epizody (6)
Smrt v ráji (TV seriál)
Hidden Secrets (S04E02)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Zbaveni okovů (S04E03)
2013 Plebs (TV seriál)
2011 Bedlam (TV seriál)
Trollied (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Twenty Twelve (TV seriál)
2010 White Van Man (TV seriál)
2008 Massive (TV seriál)
The Wrong Door (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky