Reklama

Reklama

Láska, svatba, zas a znova

  • Velká Británie Love Wedding Repeat (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V různých verzích stejného dne má Jack na svatbě svojí sestry plné ruce práce s protivnými hosty, neřízeným zmatkem a milostným románkem, který se teprve začíná klubat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Kurt_Teplice 

všechny recenze uživatele

Příjemná britská komediální jednohubka se spoustou momentů balancujících na hraně, kdy se na jedné straně cítí trapně postavy a na druhé už i vy. Celý film (až na krátké intro) se odehrává během jednoho svatebního dne a ukazuje, jak je většina věcí na světě vlastně jen dílem náhody a že je třeba brát věci i lidi tak, jak jsou... ()

Beer11 

všechny recenze uživatele

Typická britská komedie ve které si říkáte, neviděl jsem už něco podobného?! A odpovědí je, že to má podobné rysy jako u filmové klasiky 4 SVATBY A JEDEN PÓHŘEB ⚰ 🙂. Začátek příběhu vypráví nějaká žena, která do příběhu svým hlasem a pohledem na věc zasáhne jen zřídka. Film hodně sází na dvě alternativy konce příběhu, který ovlivňuje pokaždé zasedací pořádek u stolu a jedna sklenička 🍸 s kapkami na spaní 😴.          Za mě pohodová komedie s nevšedními dialogy. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava, ktorá však iba raz počas celej stopáže vykazuje známky originality. A to zhruba po hodine prvého príbehu, kedy sledujeme v rapidmontáži viaceré možné alternatívne reality a možnosti vyústenia príbehu. Potom nasleduje "už len" jedna a tým pádom aj druhá verzia udalostí. Občas sa zasmejete, občas si poviete, že tvorcovia príliš tlačia na pílu a výsledok je skôr trápny. A rozhodne vám nebudú všetky postavy sympatické, možno práve naopak, výsostne sympatická vám nemusí pripadať žiadna, ako sa stalo aj mne. Dokonca aj Freida hrá poriadnu fuchtlu, s ktorou by som si začať nechcel. Na facku bol ale najmä brat hlavnej postavy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neurážlivá britská romantická komedie, která se snaží být originální v tom, že si se scénářem dělá co chce. Občas třeba i pokroutí čas, aby změnila chod dějin. Tyhle scénáristické překruty sice zrovna úplně nemusím, ale zase na druhou stranu je pravda, že jsem se docela zasmál u klasického britského břitkého humoru. Třeba ten Skot v kiltu, ten byl tak krásně nekorektní, že by si mohl podat ruku klidně s Ricky Gervaisem. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Na romantický komedie moc (=vůbec) nekoukám. Nechal jsem se zase jednou přesvědčit a byla to chyba. Velká. První půlka je přehlídka střídavě nudy a trapnosti. A hlavně už jsme všechno stokrát viděli jinde. Někdo XY je pod vlivem na svatbě, kde jsou všichni vážný, odskáče to SPOILER patrovej dort (protože co jinýho) a babička je z toho v šoku. Druhá půlka je svižnější, víc to odsejpá a míň koukáš na hodiny. Pod jejím vlivem nakonec teda dávám dvě, když jsem přimhouřil obě oči a ještě si na nich podržel ruku. Ale poslední věta filmu je víc než na místě. "Fuck off." ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama