Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jak She-Hulk přišla ke schopnostem je divný a pokud to není podle komiksu tak nechápu koho to napadlo. Samotná She-Hulk mi je nesympatická, ale to je asi pouze moje preference. Část s Brucem v Mexicu mě bavila, ale zároveň srala kvůli toho, jak si z něj dělala prdel a neměla žádný respekt. Hlavní příběh zde nebyl vůbec ani započat, takže to nemá cenu probírat. CGI u  She-Hulk je otřesný bohužel, naštěstí je tam Bruce, který ho má tak 100x propracovanější. Zatím dost průměr. ()

Fanda.Boukal 

všechny recenze uživatele

Závěrečná scéna u soudu byla tak špatná že už to vypadá jako kdyby to psal 5 léty Marvel fanoušek. O celý ty sekvenci s brucem se ani nemá moc smysl bavit tam se ani jedna z postav nechovala logicky a spousta věcí nedávala absolutně žádný smysl. Není se čemu divit marvel serialy jsou jedna velká tragedie. Ono celkové Marvel zažívá neskutečný upadek od endgame. ()

Reklama

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem fajn začátek. Dospělý chlapce co nedokážou přijmout fakt že žena může být v něčem lepší než chlap to  ovšem hned naštve a o Jen začnou mluvit jen ve zlém. Naštěstí já nejsem ten typ co by si to bral osobně a i přes často dost meh CGI a trochu rychlej origin si to užívám. Tatiana jako She hulk je mega sympatická a s Ruffalem jsou super dvojka. Jsem zvědavej co za případy nám tenhle seriál nabídne a jak si vyhraje se schopností Jen mluvit s diváky. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen sa po ochutnaní Bruceovej krvi stáva Hulkom. Nechce ale ísť v jeho šľapajach a stať sa super hrdinkou ale plánuje pokračovať vo svojej kariére ako právnička. Prevedenie: Vznik super hrdinu je dosť náročný proces počas ktorého sa divák musí so svojím novým hrdinom zžiť a pochopiť čou čelí. Tu sa Jen stane Hulkom asi za minútu a po ďalšej minúte už trénuja aka Rocky Balboa na ostrove s Bruceom aby ovládla Hulka v sebe čo zvládne tiež asi za minútu. (Bruceovi to trvalo tri samostatné filmy a niekoľko spin offov Avengers). Tá trápna pseudo záchranná akcia v súdnej sieni kedy Jen zadre "Som právnička". No grcám žlč. Ale je tu aj niečo pozitíve. Pár groteských vtipov s panictvom Kapa. Celkom zaujímavý súboj Hulkov (Ale iba pre oko, logiku si odložte do šuflíka). A hlavná herečka tiež nie je najhoršia aj napriek svojím evidentným Hispánskym koreňom čo dosť nesedí do Bruceovej rodinnej anamnézy.  Dám tomu ešte šancu ale nie hneď toto musím trocha vstrebať. 28% ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně zbrklé a uspěchané. Z právničky se stane Hulkyně doslova ze sekundy na sekundu a o patnáctisekundové záporačce se radši ani nevyjadřuju. Celé to kvůli krátké stopáži působí spíš jako minikomiks na poslední stránce novin (skeče s Garfieldem např.), než nějaký plnohodnotný seriál. Hlavní hrdinka navíc nějakou pokoru nebo úctu zrovna dvakrát nepobrala, všechno zpochybňuje, Hulka zesměšňuje. Zatím fail. Trefný rozbor udělal uživatel Th3T3mpt3r . ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)
  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)

Reklama

Reklama