Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Fidsta odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se někdo hodně posral. Marnost nad marnost, trapná agitka a navíc je to ještě celý úplně debilní. Vypadá to jako hodně špatná parodie na power rangers z roku 1993. Jak tohle může někdo myslet vážně, jak tohle může někdo zaplatit, jak tohle někdo může s klidnym svědomím pustit do světa? Upřímně si nemůžu vzpomenout, jestli jsem někdy viděl něco horšího. ()

Prokop_Buben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda je v podstatě jeden velký flashback, krásně vysvětlující okolnosti. Tatiana Maslany v hlavní roli právničky Jennifer Walters je skvělá. To, že právě ona promlouvá přímo k divákům, je po vzoru Deadpoola tou vtipnou stránkou. Není však tak hubatá jako žoldák s rakovinou. Mark Ruffalo jako Bruce Banner nezůstává pozadu, ale oba dokáží předat i emoce vážnějšího typu. Jelikož více postav se v epizodě moc neobjevuje, stojí a padá všechno pouze na této nazelenalé dvojici. Co potěší každého věrného fanouška, jsou samozřejmě odkazy na předchozí filmy. Zde mají tyto reference i zajímavý přesah, respektive dovysvětlují některé věci. K vizuálním efektům nemám větších výtek. Snad jen do očí bijící záležitost s proměnou účesu She-Hulk. V lidské formě má vlasy kudrnaté, zatímco v ,,gamma formě" jsou podstatně delší a rovnější. Nicméně to, že Blonski po proměně kompletně přijde o vlasy, taky vlastně nikdy nikomu nevadilo. Tak o co jde, že… ()

Reklama

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je lehce uspěchaný, určitě jsem nečekal, že důvod, proč se sestřenka přemění v She-Hulk bude tak... připitoměle... jednoduchý. Prostě bum a bylo. CGI občas pokulhává a i já už si začínám říkat, že je čas, aby nám vrátili našeho starého Hulka. Maslany je kost, je za mě docela divný to říct nahlas, ale v zelenější formě je tak o dvě třídy víc sexy :D Jinak mi to asi nevadí na úvodní díl. Závěr avšak opravdu OPRAVDU uspěchaný alá WTF. Hodně slabé 4*, ale cítím z toho dobrý vibe. Uvidíme. ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach, to CGI... Hulk vypadá skvěle, ale obličejové pohyby She-Hulk vypadají stejně jako v traileru otřesně. Na první díl docela fajn scénář a hlavní herečka to zatím docela tahá, bohužel celý díl je fakt příšerně prostříhaný, že u bojových scén nemám moc šanci dění pochytit. I tak cením easter eggy, úplnej průser to zatím není. 6/10 ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem fajn začátek. Dospělý chlapce co nedokážou přijmout fakt že žena může být v něčem lepší než chlap to  ovšem hned naštve a o Jen začnou mluvit jen ve zlém. Naštěstí já nejsem ten typ co by si to bral osobně a i přes často dost meh CGI a trochu rychlej origin si to užívám. Tatiana jako She hulk je mega sympatická a s Ruffalem jsou super dvojka. Jsem zvědavej co za případy nám tenhle seriál nabídne a jak si vyhraje se schopností Jen mluvit s diváky. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • V Brucově (Mark Ruffalo) domku v Mexiku lze zahlédnout helmu, kterou nosil v aréně jakožto šampión soubojů na Sakaaru. (NiWi)
  • V komiksech se kombinace Bruce Bannera a Hulka označuje jako Professor Hulk. MCU místo toho používá označení Smart Hulk (Chytrý Hulk). (spacemaster)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno