Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Musíte do toho jít prostě s tím, že je to bizár. Ale i přesto vás to pořád překvapí. Nejvíc času jsem přemýšlela, jestli ty lidi mají v hlavě fakt hnůj nebo to jenom hrají? Dospěla jsem k názoru, že prostě ne každý může být tak obdařen, a že by asi nebyli schopni hrát takový idioty tak dlouho. V tomto bizáru vám jsou představeni jakože strašně sexy lidi, kteří mi teda vůbec sexy nepřišli. Snad jeden kořínek tam celkem ušel. Ale jakmile kdokoliv z nich promluvil, tak se svým sexappealem padal strmě dolů. A o co tedy jde? Zkrátka skupinka "sexy" lidí jsou zavření v luxusní vile a jediný úkol, který mají je... nešukat. Což samozřejmě tyhle dutý hlavy nedávají. Z šílených a plytkých dialogů těchto kreatur vám vstávají vlasy. Takže jestli si chcete odpočinout, cítit se chytře a pobavit se nad skupinkou "sexy" idiotů, tak je to to pravé ořechové. ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Inovativní verze reality show. Jasná dezorientace diváka a zároveň očividné navádění účastníků, ale v novém, hravém a zábavném podání. Binge-watch jednohubka, s kterou Netflix, podobně jako u Tiger Kinga, udeřil hřebík na hlavičku. P.S.: Lana si zaslouží vlastní spin-off P.S. S.: Kelz je láska od začátku do konce “She blew it. BLEW - IT.” ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

1. Séria: Tak ako pri väčšine reality show ide o výber ľudského odpadu, ktorého správanie môže pôsobiť degeneratívne na mozgové kapacity zvyšnej populácie, ktorá sa rozhodla na tejto veci podujímať svojím sledovaním. A teraz trocha jednoduchšie. Kopa sexi ale na druhej strane strašne jednoduchých a plytkých amerických modelov musí vydržať bez sexu na ostrove. Sú pod dohľadom vzdušného difúzera menom Lana a za prehrešky jednotlivcov trpí celá skupina. Je až prehnane očividné, že účinkujúci idú podľa scenára a majú za to zaplatené. Ja osobne ani neviem o ktorú členku ženského osadenstva by som usiloval. Teraz nechcem povedať že hľadám iba vnútornú krásu alebo podobné veci... ale pri životnej partnerke potrebujem aby mala aspoň jeden mozgový chromozóm. Palec hore dávam za úžasne sarkastickú Lanu, ktorá ma dokázala celkom pobaviť. 10% ()

krauset 

všechny recenze uživatele

Dvojice sedí na pláži a pozoruje oceán. „Není to šílený, že tam není pevnina?“ pronese muž zahloubaně a pokračuje: „Jsi dobrá v zeměpise?“ „Ne akademicky, ne,“ odvětí žena. Slovo „akademicky“ se zdá maličko nadbytečné. Na Too Hot To Handle se člověk divá jako na dopravní nehodu, fascinovaně, neschopen oči odtrhnout. Každou ze sérií provází otázka: O kolik se svou neukojitelností soutěžící připraví? Opět se slíbí kupě namakaných, nadržených, nablblých (další na- si přidejte dle uvážení) mladých lidí, že stráví měsíc na vysněném ostrově v reality show nikoliv nepodobné Paradise Hotel. Jenže zádrhel: žádný sexík. Netflix vás v podstatě odveze na tropický ostrov a prohlásí: vás žádný Netflix & chill nečeká. Too Hot to Handle je tedy v jádru zlomyslná show s báječně ironickým voice-overem, ale snaží se tvářit, že je jejím cílem udělat ze sobeckých proutníků a milostných hráčů emocionálně vyspělé jedince, schopné navázat vážný vztah. O to se starají různí terapeuti a life-coachové, kteří bohužel prokaučovali možnost dělat v životě něco užitečnějšího než instruovat nadržené dvacátníky, kterým je odepřen šuk, aby kreslili své emoce na suk. Soutěžící nemusejí být dobří v zeměpise – akademicky! –, aby si Too Hot to Handle našlo cestu do vašeho obýváku. Sice nevědí, zda nástěnné hodiny začínají jedničkou či dvanáctkou, „jaké je číslo na 911?“ nebo jak se píše „pesimismus“ (na jejich obranu, to anglické zdvojené „s“ je zákeřné), ale já jsem ohledně téhle reality show pozitivní. A na sledování bandy podivínů, kteří jsou drženi ve stavu sexuální frustrace čistě pro naše pobavení, je cosi nepopiratelně uspokojivého. Celá recenze druhé řady na TVZone. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

I já jsem se nechala strhnout "hypem" a koukla se na to na Netflixu. A musím přiznat, že i když je to hrozná blbost, tak jsem se bavila. Upřímně mi to nepřijde nějak horší než průměrná česká reality show. Jednak je oficiálně přiznáno, že to všechno byl záměr, takže odpadá takovýto "jsou fakt tak blbí?" Někteří ano a proto je tam taky vybrali, kdyby tam byli "normální" lidi, byla by to nuda, nikdo by na to nekoukal. Takhle je tu nejeden vtipný či bizarní moment, samozřejmě pak i několik fakt hodně bizarních (a to tak, že i jedna soutěžící prohlásila: "Já jsem se k tomuhle neupsala"), na kterých je vidět, jak ulítlý ten koncept je. Za zmínku stojí i malý počet epizod, které mají každá jenom čtyřicet minut, tudíž to pěkně odsýpá, ne jako třeba česká Superstar nebo letošní český Masterchef (kde se již začíná o předem připraveném scénáři vypadávání soutěžících živě spekulovat), které jsou roztažené na x epizod o každém prdu.... Jo, je to totální guilty pleasure :-D. Výsledné hodnocení je tedy kombinací toho, že na jednu stranu je to strašná hovadina atd., na druhou je to občas fakt prdel. 6/10 ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama