Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Předesílám: Neřeším, nakolik to bylo hrané. Ani zda třeba jen nepodlehli kouzlu chvíle, aby se po realitce vrátili ke svým špatným návykům. Mínusy: Banda povrchních děvkařů a děvek, prakticky jsem neměl komu fandit (favoritům nejblíže Chloe a Sharron). Plusy: Pohlední a extrovertní soutěžící jsou pro realitku zároveň požehnání ("Ježíš" by mohl vyprávět). Tudíž bylo postaráno i o zajímavou dynamiku, navrch příjemnou lechtivost (zvláště když šlo o ovládání chtíče). Některé katarze byly uvěřitelné, sympatické, ba i dojemné. Nejpovrchnější rychle skončili a působili trapně i na reunionu. Hodnocení po 1. sérii: 55%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Můžete do toho jít s opovržením jakým chcete, ale po konci dílu zjistíte, že i když je to vlastně po vzoru libovolné reality-show strašně špatné (a že je nemám nakoukané), že si chcete pustit další. Nic nevystihuje podobné typy pořadů tak přesně jako guilty pleasure a jednou tu bude viset červená. Ale nebudu zastírat, nakonec mě to i dojalo.  #teamFrancesca                                                                                                                  A bavily nás i ostatní dvě sezóny. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

I já jsem se nechala strhnout "hypem" a koukla se na to na Netflixu. A musím přiznat, že i když je to hrozná blbost, tak jsem se bavila. Upřímně mi to nepřijde nějak horší než průměrná česká reality show. Jednak je oficiálně přiznáno, že to všechno byl záměr, takže odpadá takovýto "jsou fakt tak blbí?" Někteří ano a proto je tam taky vybrali, kdyby tam byli "normální" lidi, byla by to nuda, nikdo by na to nekoukal. Takhle je tu nejeden vtipný či bizarní moment, samozřejmě pak i několik fakt hodně bizarních (a to tak, že i jedna soutěžící prohlásila: "Já jsem se k tomuhle neupsala"), na kterých je vidět, jak ulítlý ten koncept je. Za zmínku stojí i malý počet epizod, které mají každá jenom čtyřicet minut, tudíž to pěkně odsýpá, ne jako třeba česká Superstar nebo letošní český Masterchef (kde se již začíná o předem připraveném scénáři vypadávání soutěžících živě spekulovat), které jsou roztažené na x epizod o každém prdu.... Jo, je to totální guilty pleasure :-D. Výsledné hodnocení je tedy kombinací toho, že na jednu stranu je to strašná hovadina atd., na druhou je to občas fakt prdel. 6/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

1. Séria: Tak ako pri väčšine reality show ide o výber ľudského odpadu, ktorého správanie môže pôsobiť degeneratívne na mozgové kapacity zvyšnej populácie, ktorá sa rozhodla na tejto veci podujímať svojím sledovaním. A teraz trocha jednoduchšie. Kopa sexi ale na druhej strane strašne jednoduchých a plytkých amerických modelov musí vydržať bez sexu na ostrove. Sú pod dohľadom vzdušného difúzera menom Lana a za prehrešky jednotlivcov trpí celá skupina. Je až prehnane očividné, že účinkujúci idú podľa scenára a majú za to zaplatené. Ja osobne ani neviem o ktorú členku ženského osadenstva by som usiloval. Teraz nechcem povedať že hľadám iba vnútornú krásu alebo podobné veci... ale pri životnej partnerke potrebujem aby mala aspoň jeden mozgový chromozóm. Palec hore dávam za úžasne sarkastickú Lanu, ktorá ma dokázala celkom pobaviť. 10% ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si to vysvětlit jinak, než že se na mě už definitivně podepsala aktuální situace, ale já jsem to slupla naráz. Je to přesně tak stupidní, povrchní a umělé, jako protagonisti této (ehm) reality show, ale já se bavila. Co mi však hlava nebere, co všichni chlapi vidí na ukázkové instagramové rozhoďnožce Francesce. #guiltypleasure #TeamDavid ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama