Reklama

Reklama

Paní sériová vražedkyně

  • Indie Mrs. Serial Killer
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lékaře zatknou za sérii šokujících vražd. Jeho oddaná manželka se rozhodne spáchat zločin podle stejného scénáře, aby dokázala jeho nevinu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Koncept zase není tak úplně špatný a je celkem jedno, že divák tak nějak ví, jak to dopadne. Jenže to zpracování........ . Nevím, jestli je to specifičností indické kinematografie, ale měl jsem pocit, že film se nese až v příliš odlehčeném duchu, což úplně nekorelovalo s tím, co se dělo na obrazovce. Přišlo mi to jako komedie, která záměrně rezignuje na vtip, pokud nepočítám kouzlo nechtěného. I díky roztomilé hlavní hrdince, jejíž představitelka neumí hrát, se na to jednou podívat dá, ale s Indama si dám zase na chvilku pokoj. 40% ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že zdejší momentálně nízké „procentní číslíčko“ je klasickým příkladem výsměchu většiny a „trestu“ za další „blbý indický film“ od lidí, kteří tuto kinematografii nechápou a ani nechtějí. Kor vysněná Amérika je to „nejlepší na celém světě“ a zároveň asi i středobod všehomíra. Bohužel tento film je opravdu indický a blbý. Netflix zase ukázal svou popcornovou úroveň, kde se sice „to něco“ v Indii odehrává, ale indické to věru moc není. Jasně přizpůsobeno pro Západní nenáročné publikum pouhých konzumentů. Alespoň tak můžeme vidět věci a záběry, které by se v klasické indické kinematografii jen tak neobjevily, i když u našinců to nevyvolá ani znuděné zívnutí. Ale velké pozor! Nápad není vůbec špatný, ba naopak! Mohu tak s čistým svědomím a klidem předevšemi říci, že je svým způsobem až nadrůměrný, což myslím opravdu vážně! Kde je ale největší průšvih je zpracování. Totální bezradnost a „profesionálně zbabraná amatérská žabařina“. Těch nesmyslů tam bylo tolik, že jsem toho už měl vážně plné zuby a na konci jsem už nevěděl, jestli se tomu všemu mám smát, plakat, nebo tou „hrůzou a děsem“ sotva dýchat. Možná jsem měl tuto variantu zvolit a z nedostatku kyslíku omdlít. Byl by to dozajista užitečnějším způsobem využitý čas. Jestli někdo vážně potřebuje k dokreslení atmosféry strachu využívat umělé kostlivce a visící desítky infuzí, je už opravdu zcela zoufalý a lituji ho, tedy vlastně sebe. Podobných „pomýlených inovátorských výmyslů“ tam bylo až přespříliš. Původně jsem jich chtěl pár vypsat, ale škoda „papíru“. Můj prvotní zájem o tento film byl motivován herečkou J. Fernandez. Byl jsem zvědav, jak se popasuje s hlavní rolí, jestli dokáže celek „utáhnout“ a musím říci, že v rámci mezí, určených jí toutou spatlaninou, mě určitě nezklamala, ba naopak potěšila a dokázala vyniknout. M. Bajpaiovi jeho postava též sedla a věřil jsem mu. Filmovou hudbu u Netlixu příliš neočekávajte. Tu mají upozaděnou povětšinou až v naprostém a přímém pozadí. Kor by z toho mohlo mít popcornové Západní publikum osipky a zažívací potíže spojené se silným bolehlavem. Takže hlavní slovo má pouze na podkresu. Hodnocení krásně a postupně klesalo. Na začátku jsem měl připravené čtyři hvězdy (ano vážně). V půlce bylo jasné, že tři jsou maximem, ale ono to drze pokračovalo dále..., ufff... Ba ne, to jsem už nedal a musím končit na pouhých dvou hvězdách, je mi líto. Nejhorší je, že to perspektivu mělo velikou, ale toho by se poté už nesměli chopit lidé, kteří nejsou úplně schopní (korektní úprava, abych náhodou neranil něčí city). ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

A takto skončí každý film, kde sa až príliš tlačí na pílu... Pretože scenár sám o sebe mal potenciál na to, aby to bol dobrý film. Lenže čo z toho, keď z potenciálne zaujímavého krimi-thrilleru chcú nasilu spraviť nejaký terror-horror? Film ma bavil, až do určitého momentu, kedy sa to začalo meniť na paranoidnú hru s prehnanými akčnými vsuvkami a neskoršou esenciou krváku. Nie nie, toto nevyšlo... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zlý, indický sen od “Netflixu”. Ako fór na účet televízneho diváka to nie je zlé! Ako film o vraždách z lásky, pôsobí “Pani sériová vražedkyne”, ako panna na porno kastingu u WoodMana. ()

petikacka odpad!

všechny recenze uživatele

Toto veledílo nemůže být bráno vážně od začátku až do konce. Ono se, ale vážně bere a tu je zakopaný pes. Patvar, který se tváří důležitě ovšem na diváka působí jako šílená parodie na indické filmy, nemůže fungovat. A ten hudební podkres tomu ještě nasazuje korunu, to jejich cinkylinkybombombom vůbec nekoresponduje s vyzníváním filmu. No prostě celé je to na hovno. Naštěstí jsem pár dobrých indických počinů viděla, takže netřeba lámat nad Indií hůl... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama