Reklama

Reklama

Skull: A Máscara de Anhangá

  • USA Skull: The Mask (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem původně krvavou zábavu, kde mělo být Gore na prvním místě, ale ani ta brutalita mě tedy skoro vůbec neuspokojila. Zlatý hřeb, měla být scéna rozpárání ceckatý ženy a oběšení jejího frajera na střevech. Střevo, co vyloženě vypadalo jako nasáknutý provaz v červený barvě a rozpárané břicho, kde v jednom záběru je vidět pouze díra na 3 stehy a o pár sekund později je hrudník, jak po nájezdu hordy zombíků, bylo spíš strašně vtipný a amatérský, než že bych musel tuhle Gore scénu několik minut rozdýchávat. No každopádně, celkově Skull: A Máscara de Anhangá až tak tragický není, ale kromě pár brutalit a špinavý atmosféry Sao Paula, mě tohle ničím jiným nezaujalo. (55. hodnocení, 10. komentář, Full HD) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mystický slasher z Kolumbijské mytologie o posvátném artefaktu ( Lebka), která někoho posedne a ten se vydává na krvežíznivou pomstu v metropoli Sao Paulo. Má to nádech 80.tek a vypadá to celkem levně, ale chválu si zaslouží masky a gore, kterého je zde požehnaně a je to místy fakt drsná podívaná, která rozhodně není pro slabší povahy ( Udušení chlapa vlastními střevy či rozříznutí polonahé ženy od krku po pas asi né každý rozdýchá). Škoda, že film nic jiného krom Gore nenabízí, tedy pokud jej zrovna divák nevyhledává, tak tímhle filmem nemusí ztrácet čas. Za pár slušných záběrů, záporáka a ten kolumbijský mytologický nádech třetí hvězdu udělím. Příběh**, Akce***, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál**, Atmosféra***, Napětí**. 5.5/10. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dle traileru bylo jasný, že půjde o nízkorozpočtový Béčko. Zároveň to ale vypadalo na solidní krvavou gore nálož. Že jde o Béčko není pochyb, že tvůrci disponovali nízkým rozpočtem je znát na více aspektech filmu. Krev teče a nechybí ani pár gore scén, který jsou sice vhledem k rozpočtu celkem ucházející ale né natolik aby utáhly celej film. Navíc je to přesně ten typ filmů, který nemusím jelikož nevím jestli brát film vážně nebo jako komedii. Za mě nefunkční v obou směrech. Místy se to totiž snaží tvářit jako regulérní horor a z toho to zase sklouzává do komedie. Jestli chtěné či nechtěné, toť otázka. Ať je to tak či tak, na 3 hvězdy to prostě není. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Héj, ta party s kostýmy je vedle!" Švich! Šplouch! Začíná to mezi nácky v pralese, kdy si nejde nevzpomenout na Hellboye. Krvavý rituál, kdy oběť je nejlepší rozpárat tak, až z ní chlístá krev a lítají střeva, zaklínací formule a maska v podobě lebky, skrze niž lze vyvolat démona z temných hlubin země. Zatraceně, to je jak z Lovecrafta. No, popravdě ten, co si lebku nasadí a poskytne schránu pekelníkovi, dokáže z těla vymrštit i vražedná chapadla. Samozřejmě pro gore se nejde daleko, jelikož démon si žádá srdce, což se bez rozervaných hrudních košů neobejde. Likvidace obětí patří k tomu nejlepšímu. Menší prostor má černá magie, o něco větší policistka Beatriz. Permanentně naprdlá, co nejprve střílí, no a pak už se nezeptá. Zajímalo mě, co udělají při rituálu s těmi dětmi....tak jestli bude pokračování? Nejde o přímočarý příběh, na jaký je divák běžně zvyklý, spíše je to jakási mozaika střípků, co se pomalu dostávají k sobě. Zajímavá kamera má vyšisovaný vizuál, což nakonec nevadilo. Ředitel muzea byl ovšem pěkný slizoun. A Wilton Andrade, co vypadá jak Jean Reno (ano, i mně tak přišel), partyzána rozhodně nezapřel. Jinak popravdě u těchto filmů nějaké špičkové herecké výkony nečekám, tak jsem těmi ochotníky až tak znechucen nebyl. Příjemné béčko, očividně ne pro každého. 3,5* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto je pravé jeden z filmov, ktoré určite nie sú pre každého. Pri takomto tipe filmu sa nemusí rozmýšľať, tu celkom stačí si vychutnávať tie časté morbídnosti ako je napríklad rozpáranie ceckatej slečny a jej črevami uškrtenie toho, čo ju klátil. Bavil som sa hlavne na hereckých výkonoch, tie boli otrasne a aj ten, čo sa podobal na Jean Rena, bol ukážkovo zlý. Je samozrejme, že film nič okrem krvavosti a solídnych masiek ponúknuť nevie. Bol robený len kvôli tomu, to bol naozaj celý účel filmu. Režisér vedel, že aj takýto jednoduchý, ale zato krvavý film si nájde fanúšikov. Ja k nim patriť nebudem, ale keby boli herecké výkony aspoň priemerné, tak by film bol oveľa stráviteľnejší. Videl som niekoľko podobných filmov, ale z Brazílie ešte nie. Je to na čisté 2*, ale ten hnusne oblečený killer sa mi páčil, tak tu 1* ešte prihodím. ()

Reklama

Reklama