Reklama

Reklama

Hour of Lead

  • USA The Vanished
Trailer

Obsahy(1)

Měla to být perfektní dovolená. Rodinný výlet, kempování a jen ve třech. Nečekávají však, že to, co mělo být vysněným časem stráveným s blízkými, se rychle promění v noční můru. Když jejich dcera jednoho dne zmizí, tento pár udělá vše pro to, aby ji našel. Zahájí vyšetřování, které odhalí temné tajemství zmizení jejich dítěte. Podaří se jim získat zpět svou milovanou dceru? Co vše je schopen udělat rodič, aby své dítě dostal zpět? (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Na film se mi dívalo dobře, i když jako celek to na mě působilo dost nelogicky. Ten velký zvrat na konci jsem v podstatě čekala, protože to nebylo poprvé, co jsem ho v podobných filmech zažila, takže pro mě nic originálního ani překvapujícího. Shlédnutí ale nelituji a hlavně mě to bavilo, takže uděluji 4*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Manželský pár s dcerou jdou kempovat k jezeru tam se, ale ta dcera ztratí. Policie je ´´neschopná,, tak ji hledají ti manželé mezitím tam umírají lidé. Bohužel to kazí pointa, která mě k tomu nepasuje (stačilo by zavolat tomu bratrovi nebo komukoliv z jejich rodiny a vyřešily by to) a to, že na místě, které hlídá tolik policajtů umírají lidé a nikoho to netíží. 60 procent ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film si rozhodne zaslúži pozornosť fanúšikov dobrých trilerov, aj keď možno súhlasiť s názormi že niekedy je to až príliš prekombinované. V kontexte celého príbehu však najviac zaujme najmä správanie sa manželského páru, ktoré divákovi príde najmä zo začiatku nelogické ale nakoniec (takmer) všetko do seba zapadá. Je pravdou že pod taktovkou lepšieho režiséra, s o niečo lepšími hercami a trochu pozmeneným scénarom by to oslovilo oveľa viac divákov ale v poslednom čase je nápaditých filmov pomerne málo a tento mňa osobne veľmi milo prekvapil. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Manželský pár, obří jezero, snad ještě větší karavan, blížící se Den díkůvzdání, vedle v karavanu sexy tábornice a dcerka, která brzy zmizí ze scény. Stačí chvíle nepozornosti a holka se ztratí. Asi teda. Prvních dvacet minut je fajn. Jenže pak se začneme propadat do příběhové bažiny a není okolo nic, za co bychom se mohli zachytit. Naprosto průměrný herec Peter Facinelli (mimochodem hraje strážníka Rakese) se jeví jako stejně průměrný režisér. Spíš ještě horší. Přitom herecké trio „nižší svítivosti“ Thomas Jane, Anne Heche a Jason Patric roky platí za solidní jistotu. Páreček se tváří, že je frustrovaný, ovšem k nalezení dcery dělá jen jednu botu za druhou. Někde od poloviny je to tak zoufale přitažené za vlasy, i když se v závěru (další přihlouplé zkroucení konce) dozvíme proč. Podezřelý je skoro každý, zbytečných scén je přespříliš (114 minut je až až) a divákova trpělivost dostává poměrně dost zabrat. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se jedná o klasický únosový thriller, ale postupně se Facinelli víc než na pátrání soustředí na psychologii rodičů, kteří den ode dne začnou být podezřívavější vůči svému okolí a začnou obviňovat kdekoho. Především Anne Heche vyšiluje až za únosnou mez a její výkon osciluje mezi výborným a protivným. Co se rozuzlení týče, tak jsem ho nečekal a nebylo by špatné, pokud by byl děj zasazen do doby před dvaceti lety a více. Do současné doby ovládané všemocným Googlem mi to moc nesedělo. Celkově slušná, celkem neotřele působící jednohubka, ale na víc než jedno podívání to není. 60% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama