Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Jedna žena a tři muži. Kdo je tu oběť a kdo pachatel? Všechno je zkrátka jinak, než by se mohlo zdát. (Netflix)

Recenze (29)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Asi ma podvádza, hovorí si žena. Hneď túto domnienku vezme za svoju a podľahne prvému cigánovi na párty. Bez reptania, takmer bez odporu. Tento seriál je ale celý o nevere, sexe, erotike a čiastočne má detektívny nádych. Čiastočne, lebo síce sa to tvári ako hlavný zámer – riešiť to krimi -  a ponúkajú sa zaujímavé zvraty – no napriek tomu stále v každej časti ide najmä o sex, nahotu a vy už ani neviete, kto s kým kedy šukal. Alebo skôr uhádnete, kto s kým nešukal. Dej býva často nepriamočiary, je tu príliš veľa flashbackov, ale takisto halucinácie, sny, preludy (väčšinou samozrejme zase o sexe). Detektívna časť je v oboch sériách pritom na konci pochovaná rozuzlením. Prvá séria má vyslovene trápne vysvetlenie, druhá séria úplne jasné, predvídateľné. No a nebol by to Netflix, keby tu nedával svoju úchylnú propagandu. Dcéra hlavnej predstaviteľky je síce naozaj hnusná, že začnete pochybovať o existencii len dvoch pohlaví, ale kecy o tom, že milovať môžeme aj bezpohlavné osoby, lebo milujeme osobu a nezáleží na pohlaví a či vôbec nejaké má, tak to je už čistá propaganda. Apropo, hovorili, že homošina nie je chorobou, lebo to je vrodené. Tak ako potom môže človek prelietať a raz byť hetero a raz homo? Lebo toto presne je tu ukázané ako normál. ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nejedná o žádnou telenovelu, ale thriller se vším všudy, který vás přibije k monitoru. Erotické scény jen zvyšují dramatičnost a to skvěle. Obdivuji tvůrce,že udrželi napětí celých 18 epizod a to bez hluchých míst, bez vaty, bez hluchých míst nebo nesmyslných dialogů. Je to promyšlené od začátku do samotného konce. PS jediná kráva je Zoe :)))) ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděnou v anglickém (pečlivém) dabingu s řeckými titulky. Začátek má super drive, ale je hodně vidět, že zadání bylo na 18 dílů materiálu, protože s postupem série přibývá snových záběrů, opakovaček, vzpomínaček, jiných verzí toho jak to celé bylo, a vytluče se to do ztracena. To věčné vzpomínání začne být až otravné, v podstatě se nic nového neděje a děj se posouvá hlemýždím tempem. Hlavní hrdinka má silikony, které v podstatě nikdy neukáže naplno. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Krimi thriller a erotika, kombinace, kterou miluji a pokud se to podaří umně spojit, vznikne z toho vzrušující zábava. Vůbec jsem nevěděl, že Maite Perroni i hraje - znám ji jako zpěvačku s podmanivým hlasem, která nazpívala jak rychlejší, tak pomalejší hity. Jako herečka se mi líbila náramně, nicméně nejlepší herecký part si pro sebe uchvátil Erik Hayser. Erotické scény byly sexy a vzrušující a přitom nebyly nijak pobuřující, obscénní či nechutné, všechno vyobrazeno umělecky a decentně. Zápletka byla zamotaná, zvratů navýsost hodně, místy to zavánělo trochu překombinovaností. Celkový dojem je ovšem nadprůměrný a nedivil bych se, kdybychom se dočkali pokračování - domnívám se, že některé otázky ještě nebyly uspokojivě vysvětleny, zvláště ty spojené s dávnou vraždou. ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

Čím víc dílů, tím lepší (hodnoceno po šestém díle - 4 hvězdy). Je to sice trochu jak telenovela😀, ale jsem zvědavý jak to bude dál a dostává to i zajímavou zápletku. A Alma (Maite Perroni), tak ta mi zlomila srdce😍😍😍. Po dokoukání musím dát dvě hvězdy, fakt to nešlo. Konec překombinovaný, prostě mexická telenovela. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama