Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý lovec odměn Talion (Robert Lansing) se jednoho dne vrací domů. Svůj dům však nachází v plamenech. Jeho žena a syn jsou zavražděni. Talion se musí ještě jednou vydat na cestu nájemného lovce. Po cestě potká Bennyho (Patrick Wayne), který je také nájemným lovcem a společně se vydávají po stopách vrahů. První střetnutí s nimi ovšem dopadá fatálně pro oba. (Mol)

(více)

Recenze (2)

Mol 

všechny recenze uživatele

I THINK YOU JUST BETTER GET THE HELL OUT OF HERE, MISTER! Naprosto úžasnej western po všech stránkách. Talion je největší drsňák pod sluncem. Z mrtvoly jeho ženy a děcka se ještě dýmí a on už laškuje s hnusnou Bri na stagecoach station. Benny byl sympaťák, i když trošku horká hlava, ale tak za to mohlo mládí a jeho dravost a chuť po krvi. Za to jejich hlavní oponent Ike, byl strašnej nuzák a vůbec nevypadal na nebezpečného pistolníka. Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Závěrečný okamžik s tasením zbraní byl dech beroucí a film končí pochmurným způsobem. To je můj šálek čaje s whiskey! Navíc filmu strašně sluší podzimní krajina a krásy přírody. Jeden z těch nejlepších westernů. BRI, THIS GUN KILLED MY WIFE, IT KILLED MY SON, IT KILLED THAT BOY OVER THERE. IT AIN'T GONNA KILL YOU, TOO. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Tváří se to velmi vážně, velmi drsně, velmi moudře, ale my se ošálit nedáme, však jo, poněvadž víme, že je to jen béčko. S béčkovým scénářem, rutinní režií a béčkovými herci (nejlepší výkon podává 7letý Clint Howard). Co by s jinak zajímavým námětem udělali špičkoví tvůrci, to si můžeme jen představovat. V rámci žánru za 3. ()

Reklama

Reklama