foto

Clint Howard

  • nar. 20.4.1959 (58 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Gathering
2017 Crimson Saints
Escort Service
Church, The
Mad Families
2016 Feast of Fear
2015 The Funhouse Massacre
2014 Balls Out
Guys and Girls Can't Be Friends
Sand Castles
2013 Assault on Wall Street
Huff
Nobody Gets Out Alive
Pět příběhů šílenství (TV film)
Profane Exhibit, The
Sparks
2012 Poslední záchrana
The Lords of Salem
2011 Blubberella
Dilema
Night Club
2010 Ashley's Ashes
BloodRayne: The Third Reich
Holyman Undercover
Speed-Dating
2009 Big Guy
Super Capers
The Haunted World of El Superbeasto
Útěk na Aljašku
Zvědavý George: Následuj opici
2008 Duel Frost/Nixon
Fold
Pravidla hry
Puberťáci milují sex
Velký maturitní mejdan
2007 Halloween
Christmas Too Many, A
Plumm Summer, A
2006 Churchball
Jak jíst smažené žížaly
Zvědavý George
2005 Cut Off
Divoká řeka
Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show (TV film)
Hitters Anonymous
Planet Ibsen
Těžká váha
2004 I Am Stamos
Sure Hand of God, The
2003 Great Commission, The
House of the Dead
Searching for Haizmann
Sláva jen pro mrtvé
Ztracené
2002 Austin Powers - Goldmember
Leaving the Land
Rapsittie Street Kids: Believe In Santa (TV film)
Zabít je snadné
100 žhavých tygřic
2001 Blackwoods
2000 Grinch
Honba za výhrou
Malý Nicky - Satan Junior
Můj pes Skip
Ping!
1999 Artušův meč (TV film)
Austin Powers: Špion, který mě vojel
Ed TV
1998 Bad Lie
Dentista 2
Chow Bella
Kariéristi
Návrat Addamsovy rodiny
Protektor
Soumrak
Uprchlíci
Vodonoš
1997 Austin Powers: Špionátor
Sparkle and Charm
1996 Barb Wire
Hvězdy na zemi
Chřestýši (TV film)
Netvor z hlubin (TV film)
Spravedlnost ulice
Svalnatý Santa Claus
To je náš hit!
1995 Apollo 13
Baby Face Nelson
Digitální muž
Dillinger and Capone
Ice Cream Man
Not Like Us
Sawbones (TV film)
Twisted Love
Úder pěstí
Zapomeň na Paříž
1994 Čejenský bojovník (TV film)
Donucen zabíjet
Leprechaun 2
Noviny
Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
1993 Carnosaur
Klíšťata
Public Enemy #2
1992 Navždy a daleko
Vášeň a sex 2: Našeptávání
1991 Oheň
Rocketeer
Silent Night, Deadly Night 5: Smrtící hračky
1990 Ďábelský kruh
Disturbed
1989 Nevinné lži (TV film)
Nevinný muž
Rodičovství
Tango a Cash
1988 B.O.R.N.
Freeway
1987 End of the Line
1986 Černý přízrak
Hurá!
1985 Zámotek
1984 Žbluňk!
1983 Silvestrovské představení
1982 Noční směna
1981 Zlořečení
1979 Rock 'n' Roll High School
1978 Cotton Candy (TV film)
Harper Valley P.T.A.
1977 Death of Richie, The (TV film)
Grand Theft Auto
I Never Promised You a Rose Garden
Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství
1976 Eat My Dust
1975 Huckleberry Finn (TV film)
1974 Winnie the Pooh and Tigger Too!
1973 Můj kamarád lachtan
Ryzáček (TV film)
1970 Wild Country, The
1969 Cards, Cads, Guns, Gore and Death (amatérský film)
Deed of Daring-Do (amatérský film)
Old Paint (amatérský film)
1968 Winnie the Pooh and the Blustery Day
1967 Gentle Giant
Kniha džunglí
1966 An Eye for an Eye
Winnie the Pooh and the Honey Tree
1963 The Courtship of Eddie's Father

TV seriály

2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Nezvolená cesta (S01E19)
Hrdinové (TV seriál)
Já jsem Sylar (S03E24)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zisk (S01E18)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Minulý čas, část druhá (S03E12)
1993 Vesmírní jezdci (TV seriál)
1986 Gung Ho (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Salty (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Manévr s korbomitem (S01E02)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)

Dokumentární

2016 Star Trek: Inside the Roddenberry Vault
2011 Cormanův svět
2006 Ban the Sadist Videos!: Part 2
2004 UnConventional
2000 Child Stars: Their Story (TV film)
1999 Edtv: Caught in the Camera's Eye

TV pořady

2006 Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
1999 Armagedd'NSync (TV pořad)
1994 Good Morning, Texas (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace