Reklama

Reklama

I Have a Radio

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Hudební
USA, 2011, 6 min

Režie:

David Lynch

Recenze (4)

PKD 

všechny recenze uživatele

Supr hypnotický song. Sice s jedinou větou, ale i to se počítá. Samoz. nezapomínám ani na vizuál. Ovšem vzhledem k jeho dokonalé jednoduchosti, bych to nazval spíše videoklipem, než vyloženě krátký film s dějem. A ano, i já vlastním (kupodivu) radio.:))))))) Special quest star...prase s jeho kultovním...quikotem. Ale, neuvidíte ho. :( P.s. sice by mě to moc mrzelo, ale pokud by se Lynch (s Deanem Hurleym) vrhnul plně na hudbu (jako mistr Carpenter) tak si to umím představiti.;-) Už jen kvůli tomu ambientnímu nádechu, to považuji za jednu z jeho nej věcí, co se týče hudby/songů. Pokud by Lynch udělal v tomto stylu celé album, tak by se to vyrovnalo i Carpenterovým Lost Themes 1+2. https://www.youtube.com/watch?v=DZ-aSL0WMEM ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zhruba celou první minutu jsem si říkal, že jsem od toho čekal něco jiného, ale následně jsem se do toho dostal a ty zbývající minuty si opravdu užil. Spíš než krátký film to ale je videoklip (stejně jako podhodnocené I Touch a Red Button), který záměrně postrádá děj, zato se ale zaměřuje na podmanivou, až hypnotickou atmosféru. A to se I Have a Radio daří perfektně. 4* ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo i na mě prostě trochu moc. Přišlo mi to dost o ničem. Dvě postavy se v epileptickém obraze hýbou ze strany na stranu a občas se ozve kvíčení prasete či "I have a radio". Tady šel Lynch dost mimo mě. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Dve postavy, čierny a biely, rytmicky krútia rukami zo strany na stranu, pričom Lynch hýbe obrazom, čím vytvára dojem, že chce diváka zhypnotizovať. Zvuk prasaťa vyzerá byť zo zabíjačky, tu sa dá uvažovať o prenesení strachu a znepokojenia tohto zvuku na diváka. Skôr zvukový experiment, vizuál začne byť rýchlo monotónny. ()

Reklama

Reklama