Reklama

Reklama

I Have a Radio

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Hudební
USA, 2011, 6 min

Režie:

David Lynch

Recenze (4)

PKD 

všechny recenze uživatele

Supr hypnotický song. Sice s jedinou větou, ale i to se počítá. Samoz. nezapomínám ani na vizuál. Ovšem vzhledem k jeho dokonalé jednoduchosti, bych to nazval spíše videoklipem, než vyloženě krátký film s dějem. A ano, i já vlastním (kupodivu) radio.:))))))) Special quest star...prase s jeho kultovním...quikotem. Ale, neuvidíte ho. :( P.s. sice by mě to moc mrzelo, ale pokud by se Lynch (s Deanem Hurleym) vrhnul plně na hudbu (jako mistr Carpenter) tak si to umím představiti.;-) Už jen kvůli tomu ambientnímu nádechu, to považuji za jednu z jeho nej věcí, co se týče hudby/songů. Pokud by Lynch udělal v tomto stylu celé album, tak by se to vyrovnalo i Carpenterovým Lost Themes 1+2. https://www.youtube.com/watch?v=DZ-aSL0WMEM ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo i na mě prostě trochu moc. Přišlo mi to dost o ničem. Dvě postavy se v epileptickém obraze hýbou ze strany na stranu a občas se ozve kvíčení prasete či "I have a radio". Tady šel Lynch dost mimo mě. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Dve postavy, čierny a biely, rytmicky krútia rukami zo strany na stranu, pričom Lynch hýbe obrazom, čím vytvára dojem, že chce diváka zhypnotizovať. Zvuk prasaťa vyzerá byť zo zabíjačky, tu sa dá uvažovať o prenesení strachu a znepokojenia tohto zvuku na diváka. Skôr zvukový experiment, vizuál začne byť rýchlo monotónny. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zhruba celou první minutu jsem si říkal, že jsem od toho čekal něco jiného, ale následně jsem se do toho dostal a ty zbývající minuty si opravdu užil. Spíš než krátký film to ale je videoklip (stejně jako podhodnocené I Touch a Red Button), který záměrně postrádá děj, zato se ale zaměřuje na podmanivou, až hypnotickou atmosféru. A to se I Have a Radio daří perfektně. 4* ()

Reklama

Reklama