Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (178)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Španělé tyhle malé film umí a Voces je solidní komorní duchařina.Jede sice podle standardního mustru - starý dům,nová rodina,hlasy,nějaké to úmrtí,bubání,příjezd "specialisty",odhalení záhady,další bubání,tu a tam lekačka - ale dokáže i překvapit nějakým tím zvratem.Ten první zhruba ve čtvrtině sice není nijak nečekaný,protože se objevil už v traileru,ovšem ten finální už je na tom podstatně lépe.Na lepší hodnocení tomu každopádně chybí hutnější atmosféra...60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nesmierne som sa tešil na túto “ducharinku”, pričom podaktoré, veľmi pozitívne názory v komentároch, ma taktiež dostatočne navnadili. Tento hororový subžáner je môj najobľúbenejší, lebo len máloktorý z toho množstva, dokáže z mojej osoby dostať aspoň nejakú emóciu. “Voces” som si nechal na záver dnešného, hororového dňa s tým, že bude skvelým zavŕšením. Lenže tak nejak som hneď od úvodu cítil, že tento snímok tak celkom nebude podľa môjho gusta. Tých “hlasov” totiž nie je priveľa, no čo je horšie, ducharinu, ktorá by mala zasiahnuť, si predstavujem trošku inak. Čakať takmer 75 minút nato, kým sa KONEČNE niečo stane, mi príde dosť trúfalé. Za mňa proste očakávania nedosiahli požadovaného efektu. Priemer. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosférická hororová jednohubka, jež zejména ze začátku "hustí" do diváka precizní dávky napětí s patřičnou gradací. Bohužel, v polovině druhé se tento nadějný koncept nějakým zvláštním způsobem přetočí v lacinou podívanou, v níž se to doslova hemží přemírou ohraných hororových klišé. Škoda, potenciál na další skvělý horor ze španělské kuchyně zde vážně byl. Tak snad příště! (Netflix) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Voces alebo po česky vocas je prekvapujúcim hororom, ktorý si skvele plní svoju základnú úlohu, a to dobre vystrašiť, hoci povedal by som, že len miestami, nie permanentne. Napriek tomu, že tu máme opäť strašidelný dom, v ktorom počuť hlasy, čiže pomerne otrepané klišé, ale natočené svojim originálnym spôsobom. Máme tu tiež pár podarených ľakačiek a všetko sa pekne vyhrotí na záver. Celé je to obalené do takého mysteriózna, čo je zas na úkor tej strašidelnej stránky. Chválim výbornú prácu s kamerou, niekedy radšej nechcete ani pozerať, lebo neviete čo vyskočí. Záverečné rozuzlenie zvyšuje u mňa celkové hodnotenie na kvalitný nadpriemer. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po menší pauze zase přišel ze Španělska slušný horor. Výborný námět i scénář. Příjemná a mrazivá atmosféra, luxusní pointa a dobré herecké obsazení. Bohužel Hernández až nepochopitelně selhává ve strašení, lekačkách a dusnější atmosféra se mu taky nedaří i když občas jí vykouzlit dokáže. Ale když máte výtečné herce, perfektní pointu, příšeru a děsivý obří dům, musíte kurva vykouzlit horor, u kterého bude divák srát strachy, ale Voces baví hlavně příběhem a to by neměl být hlavní motor hororu, tím by měl být strach a tady se dostavuje míň, než by měl. Točit to Wan, zeseru se strachy. Slušné, ale mohlo to být o pořádný kus děsivější. Ana Fernández topovka. 60%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama