Reklama

Reklama

Thriller v žáru letního slunce. Thriller, který má šťávu... Film Nestoudní je novou sexy-odysseou, dráždivým psychologickým thrillerem. V pocitu ohrožení se vyrovná takovým dílům jako Osudová přitažlivost nebo Noci s nepřítelem. Sylvia Kristel hraje Julii, přitažlivou stopařku, potloukající se po pouštních cestách jihozápadu USA. Gary Graham je jejím smyslným společníkem a partnerem na cestách. Jeho minulost skrývá nejedno tajemství - vraždu i rodinnou mstu. Teď se po hlavě žene do záhuby a Julie mu v tom nemůže zabránit... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není žádný akční krimi trash, jak napovídá IMDB a trashový cover. Mnohem spíše takové velmi podivné, mysteriózní, mystické a lehce erotické drama, kterému nemůžu upřít chvílemi jistou svébytnou, vcelku povedenou, atmosféru. Celkově to ale hrozně chce působit fatálně a umělecky, což se fakt nedaří, i když je to originál, to zas jo. V ČR vydal na VHS Warner home video. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Zvláštny dej filmu ,ktorý veľmi nesúvisí s jeho obsahom. Chlap po hádke doma ,vezme so sebou stoparku , ktorá ide za prácou čašníčky a zároveň pocas ich cesty  sa s nou zblizi , prežijú nejaké menšie tranpoty po ceste až po smutný záver 2* ()

Reklama

Reklama