Reklama

Reklama

Freaks: Jedni z nás

  • Německo Freaks – Du bist eine von uns (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná kuchařka po setkání se záhadným tulákem zjistí, že má superchopnosti – a odhalí nechutné spiknutí s překvapivým dosahem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (18)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zaskočilo samotné pojetí tohoto filmu. Jestli jsem to správně pochopil, tak žena, která jako dítě ve vzteku udělala z nevinného člověka mastný flek, byla potrestána tak, že musela brát prášky na potlačení své agrese a byla nucena žít obyčejný všední život v kruhu své milující rodiny a jediné, co si z toho odnesla bylo, že byla utiskovaná. Jako příklad pro děti to sice vhodné moc není, ale jinak se Němci se samotným žánrem poradili dobře. Freaks je nevšední superhrdinský film, který téma pojal originálně i když na můj vkus trochu nudně. Celek mě však nijak neurazil a skalní fandové různých superhrdinů budou možná i plesat. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Netflix rozhodne ponúka aj podstatne horšie filmy či seriály ako je tento. Je pravdou, že tých superhrdinov už je akosi priveľa ale prekvapivo obyčajní herci ponúkli v tomto príbehu relatívne solídne výkony, nedočkali sme sa nijakých korektných bludov a tak tá hodinka a pol pri sledovaní tohto príbehu ubehla celkom svižne. Najmä prvá polovica filmu bola veľmi dobrá a ako spomína vo svojom komentári aj najväčší filmový fanúšik, výber skladieb skrátka nemal chybu. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Jsem nesmírně rád, když se díky Netflixu dostanu k filmům mimo hollywood. Některé evropské filmy jsou opravdu zajímavé a dobré na koukání. Tady je ovšem něco v nepořádku. Nějak jsem ztrácel pozornost po dvou vteřinách filmu. Hlavní hrdinka byla za mě nejlepší a udržela mě při smyslech, ale všechno ostatní byla až skoro katastrofa. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pomocná síla v restauraci, chudák se tam nechala buzerovat nadřízenou. Proboha, takovou práci najde všude. A nejvíc mne povavilo, že v té zástěře chodila do práce, z práce, na discotéku, na návštěvu, seděla v tom doma, ta špindíra snad v tom i spala? Nudil mne Elektroman. A nesmrtelný byl bezdomovec? Jako proč? Takový televizní film po obědě, kdy se Vám nic nechce dělat... ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nechápem tie percenta. Za mňa skvelý film, určite najlepší z tých vyplachov čo ponúka netflix a ktoré som dnes videl, hej ten španielsky superhrdinský sa ešte ako tak dal. Ale toto bolo fakt skvelé, vyber skladieb to má za 5*, samotný film už o jednu hviezdu menej. Ale aj tak na to že to robili Nemci dobrá práca. Chýbal už len dabing, nové filmy od netflixu by ho mali mať. 4* ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama