Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Figu 

všechny recenze uživatele

Žán zkouší jít solidně ve stopách novodobých akčních komedií a musím uznat, že tenhle biják se mu fakt povedl. Jasný, je to šílenost, doprovázená spoustou stupidit a hovadin. Nicméně takhle to přesně tvůrci chtěli vyslat do světa a už jen za to, na tenhle flák koukám pozitivně. A samozřejmě palec nahoru za právě samotnýho Van Damma, kterej se s tím popasoval na jedničku, přizpůsobil se a zahrál velký divadlo. Je to blbost, ale fakt mě tam spousty gagů a vtipnejch scének nasadilo na ksicht úsměv! Silný tři hvězdy. 65% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Uječená kokotina, kde veškerá komika spočívá v ksichtění, ječení a rádoby vtipných situacích. Už jste viděli tlouštíka ve spodním prádle na koloběžce? Ahahah...  Navíc s hereckým ansámblem hnusným tak, že je to moc i na současné trendy. Šedesátiletý Van Damme je tu největší elegán a nic na tom nemění ani scéna z nočního klubu, kde jsem pojal podezření, jestli nekoukám na zombie komedii. Ve zbytku si ale vážně užijete jeho bloodhoundí ksicht jako ten nejhezčí a to je dost mrazivá zkušenost. Ale oni tu ti jeho francouzští kolegově nejsou jen černí, ups,  rasistická vložka  (už to kroutím na Mírově, nebojte), ale i příšerní neherci (s těmi našimi úžasnými opravdu neplést) a pevně doufám, že je už nikdy nikde neuvidím. Hvězdu za roznožku a těch pár kopanců, koneckonců kvůli tomu jsem na to koukal, že. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

A já tomu ty čtyři dám rád.Čekal sem akční oddechovku a tu sem taky dostal.Van Damme je sice už lehce za zenitem a ze všech "klasických" akčních hrdinů vypadá nejhůř,ale taky ukázal,že se dokáže nebrat úplně vážně a to platí i pro tenhle kousek.Akce je tu slušná,má to dobré tempo,fórky fungují a upřímně si dovedu představit,že to časem uvidím znova...70% ()

berry.77 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu Van Damme tu docela válí na jeho věk. I pověstný hlášky či jeho topové filmy tu zněly od začátku po úplný konec filmu :P  Co jsem tu postřehl asi Lví srdce, Legionář, Univerzální voják, Souboj Cti ( oblek ), Krvavý Sport ( plakát na konci nebo jeho roznožka... )  Měnit hlas pobavilo.  Hudba a klišé se tu sype jako lavina v dobrém smyslu. Je to béčko jak vyšité, ale celkově to svižně běží a nebudete se nudit, ale nejvíce se bude bavit divák co zná Van Damma a jeho nejlepší kousky. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Jcvd je späť a to vo veľkom style. V komédii som ho ešte asi nevidel. Ale tu jednoducho sadol hlavne aj skvelý dabing. No po hodnoteniach v rozmedzí od 87 do 55 to dostalo len na hranici slušného priemeru. Rozpačitý začiatok, čakanie kedy sa objaví hlavný hrdina bolo príliš dlhé. Ale až keď prišiel sa to celkom slušne rozbehlo. Keď už som spomenul tie percentá, minimálne desať je za Van Damma a dobrý výber skladieb. 4* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna z porodního sálu. (Rominator)
  • Jedna zo záporných postáv je veľmi silne inšpirovaný postavou Tonyho Montanu z filmu Scarface (1983). Vo filme sa objavujú aj krátke zábery z tejto snímky. (BOURQUE)

Reklama

Reklama