Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak vystřelí, střílejte. Sebeobrana. Když nevystřelí, střílejte. Sebeobrana." Agent Brumére alias Kouř mě dost bavil a ti okolo něj měli taky svoje povedený chvilky. Kdo mě však hodně nebavil, tak to byl Archibald Al Mahmoud. Pravej i falešnej. Oba byli kreténi a za to, jak mě prudili, bych jim dle zdejšího návodu nejradši narval pingpongáč do řiti. Neudělám to jenom proto, že jsem pacifista. A taky že se ještě musím naučit přihrát si pistoli patičkou a pobrat ty arménský přísloví, kterejma Brumére rozhodně nešetřil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Netflix vsadil na veškeré atributy francouzské bláznivé komedie a opět to vyšlo. Francouzi si to samozřejmě natočili sami a tak ukázali, že to ještě stále umí.  Největším překvapením je přítomnost Jeana-Clauda Van Damma v jedné z hlavních rolí, který jakoby omládl a s vervou sobě vlastní se patřičně vyřádil. Použit je segalovský námět, takže tu máme dalšího bývalého agenta tajné služby, kterému unesli potomka, v tomto případě syna. Následující dění tak očekávaně vezme za své. Komediálních scén, s místy takřka až grotesek, je přehršel, takže pro někoho, očekávající spíše obyčejnou ryze akční etudu, tohle bude zklamáním. Akce je tu však taktéž více než dost, připomínající hlavně Van Dammovi filmové počátky. Snímek je na francouzskou komedii typicky ve zběsilém tempu, takže mnohdy humorná stránka vyjde vniveč. Van Dammovi převleky však chtě nechtě pobaví. Jeden gag střídá druhý a o tom to ve své podstatě celé je. Největším šrámem je však produkce Netflixu a jím opět vynucená rasová propaganda míchání ras. Richard Brumére s Van Dammovou tváří má syna mulatku? Vážně to tu zase musí být? Typická netflixovská politicky budovatelská představa o lidstvu příštích generací a to rozhodně snímek opět shazuje. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Na moj vkus az prilis ukricana somarinka. Presne na styl prveho taxi, taxi filmu - zapadol by presne do toho obdobia. Jean je sympos a maka na sebe. Za to mu patri uznanie. To je bezo sporu. Zial, film ma az tak nepobavil, hoci je tu par podarenych "splechov". Slabota. Kvoli Jean-Claud-ovi si to mnohi pozru. Mozno vam sadne. 40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžně film stojí a padá na Van Dammovi. Tady je ale Van Damme to jediný, co je fajn a stejně je to málo. Přitom konečně je tu po dlouhé době docela sympaťák. Jenže všichni kolem jsou na přes hubu a navíc je to z jejich strany spíš trapný, než-li vtipný. Jediný dobrý moment je pak ke konci, kdy se objeví plakát na Krvavý sport a následuje série skvělých momentů. Nechápu, že to tak nebylo celou dobu. Komedie mají většinou tu vlastnost, že najedou na komediální vlnu a ke konci ztrácí dech. Tady Vás tvůrci uvedou do série trapností, aby ke konci překvapili. Z toho mála dobrého, co film nabídne, si myslím, že se na konec vyplatí počkat. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Produkčné zázemie Netflixu, obstojný trailer a fakt, že JCVD posledné roky vsádza skôr na kvalitu než kvantitu filmov sľubovali, že by mohlo ísť o vydarený kúsok. Posledného žoldáka by som štýlom prirovnal k nedávnemu seriálu Van Damma Jean Claude von Johnson.  Uvoľnená, komediálna záležitosť s pár akčnými scénami, v ktorej je Van Damme akože najlepší agent/špión na svete a v ktorom si v odľahčenom tempe uťahuje sám zo seba a pritom ukáže, že aj v 60ke je v celkom slušnej forme a stále dokáže nakopať pár chlapom prdel. Presne to isté dostávame aj tuná, pre tento krát mu však výsledný dojem zkazil veľmi nevýrazný dej a hlavne takmer všetci ostatní herci, ktorí prehrávajú aj na pomery podobnej odľahčenej,mierne uletenej záležitosti. Nakoniec teda jediné čo stojí za zmienku je, že Van Damme sa evidentne snaží a nemá to v paži ako WIllis alebo Seagal a že tých niekoľko akčných scén s JCVD sa podarilo a sú ozdobou filmu. Škoda že mimo ne a pár Van Dammových narážok na vlastnú kariéru/filmy je to v podstate celkom nuda a film sa dosť ťahá. 45% a lepšie 2* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama