Reklama

Reklama

Nevidomá

  • USA Sightless
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá houslistka se zotavuje z napadení, po kterém oslepla. Podivné chování nových lidí kolem ní jí ale začne připadat krajně podezřelé. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní psychothriller,který sice v rámci žánru nepřináší nic objevného,ale úplně nudit se u něj divák nebude.Část hlavní zápletky je sice odhadnutelná už od poloviny,ale vzhledem k tomu,že se tvůrci snaží různě kličkovat a není tak úplně jasné co je realita a co představivost hlavní hrdinky,nemůžu říct,že bych všechno odhadnul na sto procent...60% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film dela zabavnym kombinace ruznych hororovych prvku. Napeti ma optimalne nizky var. Ale mel jsem dojem nepravdepodobnosti, ktery z filmu dela nesmysl. Je to typ filmu, u nehoz udelate lepe, kdyz ho neshlednete. Pokud nemate pandemicky nekonecne moc casu. Ja v tom videl takovou alegorii na soucasne vztahy dvou neurotickych lidi, poznamenanymi svymi predchozimi rozchody. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Průměrný horůrek s pár zajimavými nápady. Tvůrcům se však celkem daří prodávat onu vtíravou nejistotu, která musí se ztrátou zraku přirozeně jít ruku v ruce... ehm. Normálně bych asi dal dvě, ale u filmu, během kterýho sem hodinu a půl imrvere svlíkal hlavní herečku očima to holt nejde. Už hledám všecko s Madelaine Petsch nejen na Netflixu a HBO. [Netflix] ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Řemeslně vcelku slušně zmáknutý psychothriller, zápletka je ovšem velmi brzo šíleně průhledná. Vlastně jsem byl zvědavej, jestli se tvůrci nevytasí s nějakým chytřejším a méně za vlasy přitaženým rozuzlením, než které zhruba po půlhodince musí napadnout snad každého diváka. A ono ne, vyvrbí se to přesně tak, jak člověk čeká. Snad jen dovysvětlení motivace záporáka mírně překvapilo tím, jak bylo uhozené. 5/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bavila mě Madelaine Petsch v titulní roli a sem tam se podařilo Karlovi zahrát na strunu nejistoty, ačkoliv ledacos se dalo snadno vydedukovat. Nicméně vyústění mi prostě a jednoduše nedávalo smysl. Navíc čerství slepci, kteří se dokážou vypořádat s útočníkem, nejsou zrovna mým šálkem kávy. Celkově tu není nic, co by dokázalo výrazněji zaujmout. 30% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama