Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Co toto kurva mělo být?! Parodie na Ramba? Nebo někdo úplně ulít na heroinu? Film nemá cenu řešit, spíš bych řešil jednotlivé členy štábu a lidi, co se na vzniknutí filmu podíleli. Nepřeju jim nic špatného, jen jim vzkazuji, že jsou to pro mě zfetovaná hovada, která neumí natočit ani film vtipný, ani vážný. Kdo tohle sakra povolí? To už neexistuje cenzura? Aby se k divákovi nedostala kdejaká sračka. Kvůli podobným počinům by tedy měla být ta nejpřísnější. Film je dobrý jen pro upřímné zanadávání si. A mimochodem: hlavní představitel vypadal sice postavou dobře, ale jak běhal jen v trenkách a bos a se svým blonďatým dlouhým přelivem, působil dojmem totálního krypla. Opravdovej "Rambo" by mu nakopal prdel ve vteřině. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak utikej! za tohle chcipnes! kult nade vsechny ultra lacine spatne amaterske brutalni sproste a navykove zabavne uz ve skolnich letech jsme z kamosem ulitavali na tomhle grandioznim braku ktery je neuveritelnou story o svalnatym chlapkovi v kratkych sortkach co pobiha po lese klade pasti likviduju armadu zoldaku a hlaskuje jak o zivot tohle dilo snad nejde ani zaradit do nejakeho podzanru akce tohle je samostatna kategorie kdo na tom nevyrostl nepochopi pomalu kazda hlaska z tohohle bijaku ma status kultovni Prior udelal poradnou diru do sveta zetkarskych filmu a tohle je bezkonkurencni kral akcnich filmovych trashu tak k certu se zdravym rozumem a hura na hodnoceni plnym kotlem dat neco jinyho mi moje presvedceni a nostalgicka vecna laska z detstvi zakazuje ()

Reklama

p.i.t.b.u.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jeden z prvních filmů, které jsem si půjčil z videopůjčovny. Ve své době, kdy světu vládli Rambo a Komando, byl i tento film, jedním z mnoha, který mně utkvěl v paměti. Dlouho jsem si nemohl vzpomenout na jeho název, jen jsem si vybavoval určité scény. Až do dnes. Často se nestává, že bych komentoval takto staré tituly, ale z nostalgie k VHS jsem se rozhodl přidat komentář i k tomuto filmu. Dnes bych se takovému filmu vysmál. Není snad nic horšího, než když jeden chlápek porazí celou armádu za použití nekonečné munice v jednom zásobníku. Tak typické u akčních filmu v 80.letech. Nicméně některé scény byly povedené a na svou dobu to byl v celku slušný biják. Nechyběla akce, napětí, hlavní hrdina byl sympaťák. Dnes by to byl odpad se vším všudy. Kdysi, to byl solidní akční snímek, který úspěšně koloval videopůjčovnami. Na svou dobu 60%. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Normálně nevím, jak hodnotit. Éru tohoto skvostu jsem nezažil, takže nostalgie zde není, ale i přesto bych rád hodnotil výš. Na druhou stranu buďme objektivní. Podobné braky mám moc rád, jenže bývá u nich vzácností, abych se bavil od začátku do konce a to neustále. Tady máme absurdního tarzana v šortkách, starý dobrý dabing ("chcípneš" nebo "ty svině") a motivační retro hudbu. Chybí mi ale něco víc, třeba gore nebo větší variabilita zabíjení. Ruka byla skvělá a body count je hodně vysoko, ale většinové zabíjení nožem začne rychle nudit. 3+* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My nelovíme jeho, ale on loví nás." Cvičení komand pro diktátory je jistě záslužná a náročná práce, při které se holt občas musí někdo unést a zabít. To je pochopitelné, ale unést bosou kombinaci Tarzana, Ramba a Bon Joviho při vynášení smetí nebyl ten nejlepší nápad. Tenhle týpek je totiž mistrem světa ve vrhání kamenů, házení granátu do rozkroku a likvidaci tanků holýma rukama, takže o zábavu je postaráno. Já se tedy Michaelovým "nakopáním do prdele" v rytmu osmdesátkové muziky pobavil naprosto skvostně, přestože filmovými kvalitami tohoto snímku oprávněně opovrhují béčkoví, céčkoví a dokonce i někteří déčkoví režiséři. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno