Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Blonďatej Rambo z vizáží seriálovýho Tarzana(Wolf Larson) killí jako Arnold v Komandu a příběh podobnej jako ve filmu Hra o přežití(1994) nebo Živý terč(1993). To vše z minimálním rozpočtem. V podstatě na koleni. Tenhle film tudíž spadá do béčkové, možná až cečkové kategorie filmů a tak je potřeba k němu přistupovat. Kdybych ho viděl v dobách kdy jsem sjížděl komando(a podobný akční fláky té doby) tak bych asi slintal blahem a Michael Danton(Ted Prior) by pro mě byl neskutečnej řízek. Tenhle film se mě ale v té době úplně minul a do této doby jsem o něm vlastně ani neslyšel. Škoda, že už mě tyhle filmy dnes neuspokojí tak jako za mlada. Dokážu pochopit odpadový hodnocení a chápu i ty co to berou jako trashovej kult. Kdybych to viděl za mlada asi bych i já měl tenhle film za kult. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Do hajzlu,chtej me zabit!!! Uz prvni veta ve filmu nakopava tenhle ultimatni akcni majstrstyk. Chlapci ze supertajny vojensky zakladny unasej lidi aby je mohly pro pobaveni postrelit,pobodat a pomucit,jenze tentokrat si vybraly drsnaka ze vsech nejdrsnejsiho a tak po povinne scene v zajeti tenhle geroj veme roha a uz to svisti jak na horsky draze. Vojaci padaji po stovkach,naboju v zasobniku rapidne pribyva, Hrdina obcas schyta nejakou tu facku nacez to vraci umlacenim useknutou rukou a zvlaste v me oblibene scene kdy uzemni sluchatkem zlou tvrdacku a pri procedeni pamatne hlasky, ,Ty svine'' do ni vypali 9 ran ze 6ti raneho revolveru tak to je teprv ta prava zabava. Zaverem jen dodam ze vsem tem kterym sem film doporucil z nej byly nadseni a proto mi hlava nebere kdyz vidim tolik odpadu ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tak utíkej....za to chcípneš Srovnávání s Rambem, je na místě možná naháněčkou v lese, jinak to nemůže ani čuchnout. Ale nějak mi to nedá dát míň bodů, je to sice lacinej, naivní a hloupoučkej brak, ale docela zábavnej. Sice jsem nepochopil proč furt běhal bos, když mohl z první oběti stáhnout boty, usekl ruku mačetou bez kapky krve. Herecké výkony všech zůčastněných na bodu mrazu. Ale líbila se mi hudba, i ten námět. Zabij nebo budeš zabit bylo tímhle určitě inspirovaný. 55% ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Ách, ty vzpomínky! Viděl jsem tento filmový počin během mého dospívání, když ho koupil můj otec na videokazetě. Ani tehdy mě nijak zvlášť neoslovil, ale rozhodně ve mě zanechal hlubokou stopu. Pocity z jeho sledování bych popsal asi jako "plavat v želatině". Nedávno jsem se k němu za zvláštních okolností znovu dostal, tak jsem si pustil pár scén. Na celý film se už nepodívám ani z nostalgie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My nelovíme jeho, ale on loví nás." Cvičení komand pro diktátory je jistě záslužná a náročná práce, při které se holt občas musí někdo unést a zabít. To je pochopitelné, ale unést bosou kombinaci Tarzana, Ramba a Bon Joviho při vynášení smetí nebyl ten nejlepší nápad. Tenhle týpek je totiž mistrem světa ve vrhání kamenů, házení granátu do rozkroku a likvidaci tanků holýma rukama, takže o zábavu je postaráno. Já se tedy Michaelovým "nakopáním do prdele" v rytmu osmdesátkové muziky pobavil naprosto skvostně, přestože filmovými kvalitami tohoto snímku oprávněně opovrhují béčkoví, céčkoví a dokonce i někteří déčkoví režiséři. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama