Reklama

Reklama

Alice in Borderland - Season 1 (2020) (série)


Episode 1 (S01E01)

(epizoda)
Japonsko, 2020, 49 min

Režie:

Šinsuke Sató

Předloha:

Haro Asó (komiks)

Scénář:

Jasuko Kuramicu

Hudba:

Jutaka Jamada
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Arisu a jeho kamarádi se schovají před policií na veřejném záchodě, ale když vyjdou ven, v ulicích Tokia najednou vůbec nikdo není. (Netflix)

Recenze (15)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za nápad 3 hviezdičky, len s tým že tie patria predlohe, teda sériam Kocka a Ganz. Deus ex machina rozlúsknutie hry je také pritiahnute za vlasy, že sa bojím čo bude v ďalších častiach. Keď si vezmeme že o rok neskôr spravili korejci Netflixu sériu squid game, tak toto nemôže mať viac ako 60%, toto je určite o level nižšie ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní díl je fajn, vlastně moc fajn. Mnohem víc, než jsem čekala. Zatím to působí jako Kostka (což je způsobeno první hrou) říznutá Gantz (kdo nám to, sakra, píše?), ale to nejsou žádné pseudoproblémy, abych to označila jako špatný. Přeci jen, efekt "hned klikám na další díl" se dostavil. Takže asi jasný. Zatím dobrý i postavy. Tak si ráda počkám, až se připojí ostatní  :) ()

Reklama

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tomhle seroši jsem slyšel hlavně díky Squid Game, že prý je lepší a Squid Game ho jen vykrádá, tak zatím po 1. dílu se to teda nedá srovnávat. Squid Game je na úplně jiným levelu, ale nemůžu říct že bych se nebavil, jsem zvědavej co přijde dál. Japonci určitě vymyslí nějaký totální zvrhlosti, jak to tak bývá :D ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho očekávaná záležitost je už konečně tady a úvodní pilot je teda jízda. Chytrý nerdský hráč, který by raději trávil dny doma u PSka, se jednoho dne s partou přátel ocitne na planetě sám a jsou nuceni plnit různé herní mise. Tempo skvělé, postavy zajímavé, úkoly doslova smrtící a já jsem teda sakra zvědavý, kam se takhle geekovská, masakrální hi-tech jízda bude ubírat dále a jaké bude samotné finální vysvětlení!! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jestli to bude celé tak moc bez atmosféry, s otravnými a nesympatickými postavami a pořádnou dávkou přehrávání, tak to do konce dotáhnu jen proto, že guilty pleasure. Nápad je super, ale než nějak začne, je většina epizody v háji. Tenhle úvod je naprosto bez tempa a atmosféra, dost nudí a jak už jsem psal, ani ty postavy nezaujmou. Pak už se to konečně rozjede a nějaké napětí to má, ale začne si to celé hrát na Kostku (což mi vůbec nevadí a logika té první hry se tváří strašně chytře, ale ve skutečnosti je natolik inteligentní, jako ta YouTube videa typu "Je Miloš Zeman iluminát?" apod. Asi bych nekritizoval, kdyby to byla komedie, ale tohle se bere vážně. Jako sorry, ale borec si odvodí rozměry místností z typu auta, který viděl po cestě? Wtf? Každopádně šanci tomu ještě dám, tak uvidíme, jestli z toho vypadne divný pubertální vlhký videoherní sen/noční můra, nebo něco aspoň trochu chytrého. Pilot mě ale spíš otrávil a nebýt té první hry, tak jdu s hodnocením ještě níž. 2* ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama