Reklama

Reklama

Žít po svém

  • USA An Unfinished Life (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jean má dceru Griff a žije s mužem jménem Gary, ale ten ji bije. Griff na ni naléhá, aby utekly, k čemuž se Jean odhodlá. Cestou se jim ale rozbije auto a Jean nezbývá nic jiného, než se vydat na venkov za dědečkem Griff. Einar žije na ranči a s ním tam žije i jeho kamarád Mitch, kterého zmrzačil medvěd, takže se o něj Einar stará. Einar na svém ranči Jean nechce, ale nakonec ji tam nechá kvůli Griff. Griff a Einar o sobě do teď nevěděli. Einar dává Jean za vinu smrt svého syna. Griffin zemřel při autonehodě, kterou způsobila Jean. Griff se nejdřív dědečka bojí, ale pak si k sobě najdou cestu. Einarovo chování k Jean se ale nijak nemění. Jean si ve městě našla práci jako servírka a až si vydělá dost peněz, chce s Griff odjet. Jean se také zapletla s místním šerifem. Crane je hodný a Jean ho možná trochu využívá i ke svojí ochraně. Jednoho dne se ve městě objeví Gary a Einar si všimne, že se potlouká i kolem ranče. Crane o všem ví, ale Jean zatím nic neřekl. Einar ale neváhá a Garyho z města vyžene. Ještě tu noc se ale Einar a Jean pohádají. I Jean sama se obviňuje ze smrti otce Griff. Následujícího dne Jean a Griff odcházejí bydlet k Nině, u které Jean pracuje. Griff se ale kousne a od Jean uteče k dědečkovi. Griff se sblížila i s Mitchem, kterého nyní nejvíc trápí, že medvěd, který ho zmrzačil, je držen v příšerné zoologické zahradě... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (323)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Jak napsat něco stejného co přede mnou vyřkla Kleopatra??? Ano, Lasse Hallström je veliký filmař. Mohu zodpovědně říci, že jeho filmy si vždy vychutnám (pravda... i Mistr Tesař se někdy..., ale..) JLo opravdu nemusím... ani jako člověka, ani jako herečku ani jako zpěvačku, nicméně budíž ji ke cti... je velmi pracovitá a pilná, je asi i velmi cílevědomá a má vnitřní sílu... (je to hodně nebo málo??? Nic proti ní... nic mně neudělala, subjektivní dojem = můj problém... no a?), ale zde ji to fakt dost "seklo"! (Jo, přesvědčila mě, že v ní něco asi je..).. no nic... laskavý M.Freeman, velmi dobrý RR... strženo potrženo... Dobrý, víc než dobrý film... někdy juknu zas... ona to lze.... že??? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pripravil jsem se na totalni nudu, ale nastesti to tak hrozny nebylo. Precejen reziser, co natocil skvely Pravidla Mostarny, nemuze uplne zklamat. Hlavni problem filmu je to, ze neprinasi vubec nic novyho. Film je dost neoriginalni a strasne predvidatelnej, ke konci uz zbytecne protahovanej. Ale jinak je vse ostatni velmi slusny. Nejvic se mi libila kamera, hudba byla taky solidni. Redford tady byl fakt slusnej, Freeman se taky snazil, ale mel malo prostoru a i kdyz bylo obsazeni Lopez docela riskantni, tak tentokrat byla snesitelna. Ale i presto, ze je film fakt dobre natocenej, to na vic jak 3* neni. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Hvězdně nabité drama, které se mi líbilo spíše kvůli své originalitě a pohodovému sledování. Jinak opravdu nevím, čím je tento snímek takto hodnocen. Ale i Robert Redford párkrát zahlásí, což mne mile překvapilo. "Je trestný zastřelit někoho na svým pozemku?" ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja som vedel, že Lasse ma nesklame. Do bodky som dostal presne to, čo som čakal a aj niečo navyše. Krásny psychologický rozbor osobností v dokonale plynúcej oddychovej dráme. Sú okamihy, ktoré ma držali od napätia so stiahnutým hrdlom, naopak, som sa dočkal aj pár dokonale uvoľňujúcich vsuviek v tvare nadľahčených dialógov. Navyše obsadeniu (a to aj k Lopezke) sa nedá nič vytknúť. 90%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ja ťa tu nechcem.“ – „Aspoň na niečom sa zhodneme.“ Hrozne slabé - ak vezmeme do úvahy talentovaných ľudí, ktorí sa na ŽIŤ PO SVOJOM stretli. Určite mali na viac. Na OVEĽA viac. Redford (TAKÍ SME BOLI), Hallström (ČO ŽERIE GILBERTA GRAPEA), Freeman (ŠOFÉR SLEČNY DAISY) a bratia Weinsteinovci (DOBRÝ WILL HUNTING). A TOTO je výsledok? Tento ŠTANDARDNÝ PRODUKT? tento POLOTOVAR? Príbeh neznesiteľne rozprávkový, Jennifer Lopezová strašná (zasa, nič nové pod Slnkom), metafory o medveďoch také prízemné, že ich prekročí aj dieťa. K tomu zbytočne veľa postáv a zbytočná zápletka s vracajúcim sa grobianom, ktorá napriek hereckej účasti skvelého (nie však tentokrát) Damiana Lewisa (kingovka PAVUČINA SNOV, "Bratstvo neohrozených"). Režisér slušne narába s atmosférou a v dvoch - troch scénkach je dokonca vtipný (!). Ale to je asi tak všetko. Po strašných OSTROVNÝCH SPRÁVACH ďalší weinsteinovský krok hlbšie do pekla. P.S. Redford s Freemanom sa prvýkrát stretli v BRUBAKEROVI. Mali sa stretnúť tiež v LEGENDE O VEĽKOM NÁVRATE, nakoniec ale režisér Redford uprednostnil mladšiu krv (Willa Smitha a Matta Damona). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Jayne Dancose získala za snímek cenu Canadian Network of Make-up Artists za nejlepší makeup v celovečerním filmu. (imro)
  • Důležitým "hercem" se stal také tříletý medvěd Bart. Pochvaloval si ho také Robert Redford, navzdory tomu, že po kolizi s jiným medvědem byl přesvědčený, že s žádným medvědem už nikdy spolupracovat nebude. (HOODY)
  • Ve snímku se měl původně objevit také Paul Newman, ale namísto něj se do obsazení dostal jeho vícenásobný herecký partner (Podraz, Butch Cassidy a Sundance Kid) Robert Redford. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno