foto

Oliver Stapleton

  • nar. 12.4.1948 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 The Comedian
2015 Nepovedenej kšeft
2014 Co s láskou
2012 Výlet s mámou
2011 Následuj svůj sen
2010 Nebojte se tmy
Odpočítávání
2009 Návrh
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2007 Já a moje příšera
Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
2006 Skandál
2005 Casanova
Žít po svém
2003 Ned Kelly
Nestoudník
2001 Nevěsta přes internet
Ostrovní zprávy
Ukradni, co můžeš!
2000 Pošli to dál
Velké trable malého města
1999 Pravidla moštárny
Sen noci svatojánské
1998 Hi-Lo Country
Objekt mé touhy
1997 Designated Mourner, The
1996 Báječný den
Kansas City
Maringotka
1995 Čas smyslnosti
1993 Kdopak to mluví 3
Nezvaný (TV film)
1992 Hrdina proti své vůli
1991 Rozsudek smrti
1990 Švindlíři
1989 Cookie
Danny, světový šampión (TV film)
Ďáblice
1988 Pozemšťanky jsou lehce k mání
1987 Nastražte uši
Running Out of Luck
Sammy a Rosie to dělají
Árie
1986 Úplní začátečníci
1985 Moje krásná prádelnička
Neklidní rodáci
1984 Jazzin' for Blue Jean
1983 Mantrap
1982 Oral History
1981 Comic Strip, The (TV film)

TV seriály

1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2002 Best of Bowie (video kompilace)
1987 Chuck Berry: Ať žije Rock and Roll

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Hudební videoklipy

1985 A-ha: The Sun Always Shines on T.V. (hudební videoklip)

Divadelní záznam

1982 The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)

Herecká filmografie

TV seriály

1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 Seduction. Betrayal. Murder: The making of the Grifters
2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)