foto

Lynda Boyd

  • nar. 28.1.1965 (55 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Playing with Fire
Snowcoming (TV film)
2018 Hopeless Romantic
2017 Christmas In Evergreen (TV film)
2016 Dater's Handbook (TV film)
2015 Harvest Moon (TV film)
Věčně mladá
2014 We Were Wolves
2010 Laskavý dotek (TV film)
Ramona
To byl zítra flám
2009 Děsivé prozření (TV film)
Pouliční rváč
Rampage
2008 A zase jedna Popelka
Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
Run Rabbit Run
Tvrdá hra 3: Juniorská liga
Zlost
2007 In God's Country (TV film)
2006 Almost Heaven
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
Super náhradník
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Falcon Beach (TV film)
Tráva
Žít po svém
2004 Divoká jízda
Loučím se, děvče (TV film)
Lékařská akademie
Perfektní skóre
2003 Na tenkém ledě (TV film)
Nezvratný osud 2
Nečekaná láska (TV film)
2002 Beauty Shot
Damaged Care (TV film)
Jsem agent
Leaving Metropolis
Směr východ (TV film)
2001 Bones
Válečná nevěsta
Vánoční dobrodružství
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
Mise na Mars
Nejlepší show
The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Anděl mého otce
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
Stříbrný vlk (TV film)
Sweetwater (TV film)
1998 Crimes of Passion: Nobody Lives Forever (TV film)
Nobody Lives Forever (TV film)
Podezřelá (TV film)
Podezřelé chování
1997 Andělé (TV film)
Invader, The
Nights Below Station Street
Sestřička (TV film)
Sopka: Hořící sníh (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Harvey (TV film)
1995 Stín pochybnosti (TV film)
1994 A co když je to láska? (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Trable, trable, tuplem trable (TV film)

TV seriály

2020 Lovci duchů (TV seriál)
The Gamblers (S15E11)
2019 Šerifská hvězda (TV seriál)
Jack and Coke (S02E05)
Consequences (S02E04)
Resist Not Evil (S02E03)
další epizody (5)
2018 Trust (TV seriál)
The House of Getty (E01)
2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Mou láskou je pomsta (S01E10)
Hříchy minulosti (S01E08)
Prozrazení (S01E07)
další epizody (9)
2016 Arrow (TV seriál)
Genesis (S04E20)
Code of Silence (S04E14)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
With All My Heart (S02E07)
Heart's Desire (S02E03)
Heart and Soul (S02E02)
další epizody (4)
Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
2014 Doylův okrsek (TV seriál)
Last Call (S06E10)
Judgement Day (S06E09)
Body of Evidence (S06E08)
další epizody (16)
2013 Doylův okrsek (TV seriál)
Brothers in Arms (S05E10)
Major Crimes (S05E09)
Young Guns (S05E08)
další epizody (23)
Lovci duchů (TV seriál)
Pac-Man Fever (S08E20)
2012 Doylův okrsek (TV seriál)
Under Pressure (S03E13)
Con, Steal, Love (S03E12)
Live Wire (S03E11)
další epizody (13)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Family Business (S02E13)
St. John's Town (S02E12)
Don't Gamble with City Hall (S02E11)
další epizody (13)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Fall of the Republic (S01E12)
A Horse Divided (S01E11)
The Pen Is Mightier Than the Doyle (S01E10)
další epizody (12)
2009 Svatyně (TV seriál)
Rozloučení (S02E03)
Konec temnoty II (S02E02)
Konec temnoty I (S02E01)
další epizody (5)
Agentura Jasno (TV seriál)
Dva stateční (S04E03)
2008 Canooks (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Válečníci (S01E10)
Láska je Láska (TV seriál)
Luxusní svatba (S05E02)
2007 About a Girl (TV seriál)
Kaya (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
The Out (E04)
Žralok (TV seriál)
Porn Free (S01E19)
Odložené případy (TV seriál)
Smrt z milosti (S04E23)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The V Word (S02E03)
2005 Beach Girls (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lžeme si (S01E08)
Zimní ráj (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Posedlost (S03E14)
2002 Bliss (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Stav mysli (S07E10)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Because It's There (E19)
One of Those Days (E18)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
These Arms of Mine (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Trosečník (S05E19)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
It's True (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Power Rangers In Space (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zločinecká povaha (S04E01)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Blood Relatives (S01E07)
Ochránce (TV seriál)
1995 Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
F. Emasculata (S02E22)
1993 Akta X (TV seriál)
Oheň (S01E12)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Arbor Vitae

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky