Reklama

Reklama

Vánoční výsadek

  • USA Operation Christmas Drop
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pečlivá poradkyně političky plánuje uzavření vojenské základny na tropickém ostrově, kde mají zajímavou vánoční tradici. A při tom se zamiluje do sympatického pilota. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Po skvělém Holidate přichází v relativně krátkém rozmezí Netflix s další romantikou, tentokrát však budeme Vánoce slavit na prosluněném ostrově někde daleko v Pacifiku. Nádherné pláže, kokosy, přímořská atmosféra, to zní velmi parádně. Já sám bych si takové svátky představit určitě dokázal. Námět, založený na skutečných událostech, se zpočátku jevil jako poměrně zajímavá záležitost. Ovšem to by tvůrci nesměli do hlavních rolí obsadit dva naprosto nesourodé herce, mezi kterými nefunguje prakticky žádná chemie, postavy se chovají iracionálně a jsou jen stěží uvěřitelné. Atmosféru, založenou na nádherném prostředí, se podařilo využít jen minimálně, což je opravdu velká škoda. Děj jako takový toho moc nenabízí, zápletka je velice triviální, postrádal jsem tolik potřebný humor, který zde prakticky vůbec není, což je u romantické komedie velký špatný. Snad jen emotivní a dobře zpracovaný závěr se povedl na jedničku. Celkově je film takový přespříliš naivní, emoce víceméně nefungují, poutavost děje spíše průměrná. Na jedno shlédnutí dobrý, žádné lákadlo na příště jsem však nenašel. 5/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romantický film s Vianočnou tematikou v nevianočnom prostredí. Zámer pekný už len z toho dôvodu, že základ príbehu inšpirovali skutočné udalosti. Je to „jednohubka“ bez prekvapení – v zoznamu Netflixu niečo, čo sa podarilo lepšie dokončiť. Dvojica Kat Graham / Alexander Ludwig je nenápadne sympatická. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Hlavná dejová línia je vysoko predvídateľná, no všetko okolo toho je podľa mňa dobre zvládnuté. "Operation Christmas Drop" si ma najviac asi získalo svojim duchom a čarom Vianoc a vykonávať nezištnú činnosť pre ľudí, ktorí skutočne potrebujú pomoc a zaslúžia si ju. Pochválim ale aj našich protagonistov. Alexander Ludwig a Kat Graham sú veľmi šikovní a talentovaní. A vedia ma presvedčiť. Aj ako herci, aj ako postavy. Film má v sebe dobré vianočné kúzlo, ktorému som podľahol. Reálne by si možno zaslúžil trošku nižší rating, nakoľko od začiatku do konca viete presne čo sa udeje a jednotlivé scénky viete celkom slušne predvídať, no je radosť sa pozerať na všetko ostatné. Oceňujem film skôr v tom, čo prezentuje než v tom, čo je. Ako romantická komédia je to klišé. Ako vianočný film má v sebe skutočne veľké čaro, ktoré na mňa zapôsobilo. Vezmite si z toho čo sami chcete. Hodnotenie: B ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Chápem, že sa to niekomu ohlo páčiť, možno fanúšikom takýchto filmov, ale inak to je priemerná až podpriemerná romanťárna, ktorú kedykoľvek uvidíte na Barrandove alebo v podstate aj v sérii o tej krížovkárke s Lacey Chabert, ale tam sa aspoň rieši aj niečo krimi. Tu mi chýbala chémia. Chápem, že spojili slávneho Vikinga s čarodejnicou, ale mne osobne k sebe nejak nepasovali. Možno to bude aj tým, že je medzi nimi polmetrový výškový rozdiel. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Tento film bol tak nudný, ale tak, že človeku stačí vidieť len začiatok a koniec a do myslí si, čo tým tvorcovia chceli povedať. Ako bonus spojili bieleho sympaťáka a afro americkú ženu ako novy trend Netlixu boja proti rasovej diskriminácii v biznise. Prvoplanove, predvidatelne aj keď s peknou pointou, no nič to človeku nedá. Prepla a tým až do konca a je rád, že už idú záverečné titulky. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama