Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doplněná Rota E se přesouvá do Francie. Co se ale zprvu zdálo jako vítaný odpočinek, se rychle mění v další nesplnitelnou misi. (Netflix)

Recenze (4)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda soustředící se hlavně na nervozitu před útokem smrtících německých vojsk, podobně jako tomu bylo u bitvy v Ardenách, kterou nám (i třeba prostředím) zčásti mohl tento díl připomínat. Jen si nejsem jistý, jestli by se v některých momentech esesáci zachovali tak, jak se zachovali. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sklamanie po očakávanom vylodení v Normandii vystriedali výborne vykreslené postavy na strane nacistického Nemecka. Tento seriál je rozhodne iným pohľadom na druhú svetovú vojnu a v tejto epizóde mimoriadne podareným. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá epizoda má horší a horší technické zpracování. Vynechávají se detaily, objekty se stále opakují a některé scenérie vypadaly jako render, který trval jenom pár sekund. Je to fakt až nepatřičný. Nepomůžou tomu ani zajímavější postavy na straně Němců. ()

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je uvedeno, že 45. pěší divize byla začleněná do 6. armády, to je však chybné, jelikož se 6. armáda v Evropě nenacházela, nejspíše byla zaměněná se 7. armádou, pod kterou byla 45. pěší divize začleněna. (liebgott)

Reklama

Reklama