Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, pořad sám o sobě je jen pro absolutní magory. Nikdo normální nepůjde do svatby s člověkem, kterého poprvé uvidí až na vlastní svatbě. Nutno ještě dodat, že svatba stejně jako obřad neplatí - tedy vlastně od názvu až po celý princip "hry" nedáváí smysl. Dalším důvodem pro toto hodnocení je bohužel fakt, že například Natálie s Františkem lhali. Bylo to na popud autorů pořadu, ale lhali. Už dávno věděli, že to spolu nezkusí, přesto tvrdili do poslední chvíle, že se rozhodují a pak odpověděli, že to spolu zkusí. Tím je dokázáno, že celý pořad je v pravdě zmanupulovaný a nejedná se o reality show, leč pouze o divadlo pro diváky. ()

ChArLeNe

všechny recenze uživatele

Ten rozprávač mi strašne vadil, ako všetko dopodrobna a niekoľkokrát vysvetľoval v priebehu jednej epizódy. Na druhú stranu, muži boli hodnější než v slovenskej verzií (že nemali potrebu byť hnusní a ubližovať), ten základ toho dobrého srdca tam bol, ešte keby poznali 5 jazykov lásky a zlepšili komunikáciu bolo by fajn. Čo sa týka žien, tam to bolo horšie. Celkovo, česká verzia sa mi pozerala príjemnejšie než slovenská. ()

Reklama

SuzieS 

všechny recenze uživatele

Nápad v rámci žánru, proč ne. Podobných projektů v zahraničí bylo víc. Ale strašlivě se to táhne. Chtělo by to víc dynamiky. Navíc to mělo svatbou spíš končit, než naopak. Netflixová verze této show je o hodně stupňů lepší.  Navíc mě tam neuvěřitelně štvalo to neustálé odkazování na "vědu", ikdyž zrovna tady to je naprostý blábol. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Asi tomu nelze upřít, že se jedná o amibiciózní a celosvětově hodně sledovaný projekt, ale nevím no. Profesorka PhD. D.N.A b.ůHví-C.o Csc, co dává do kýblů smrdlavá trička aktérů k očuchání aktérce a vyptávání se,co by dotyční očekávali od protějšku podle mě dokáží i Jarda se Slávkem od popelnice bez titulu. Je to celé takové vtipné a o inteligenci zúčastněných se tu člověk nemusí rozepisovat, co mě ale mile překvapilo, že zájemci o svatbu vypadali v prvním díle celkem normálně. Čekal jsem podle vzoru různých výměn a malých lásek zase totální spodinu národa ve smyslu špinavých bytů, špinavých dětí a vyhnilých ústních dutin,což se nestalo..................... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jak rikal dedecek meho oblibeneho manzelskeho a rodinneho poradenstvi Jeronym Klimes "Lepsi je dobre se obesit, nez blbe ozenit".Porad plni vybornou propopulacni roli.Klimes rika,ze u nas nizkou porodnosti kazdou generaci vymre tretina zen.Jsou nahrazovany hlavne ukrajinkami, ktere ceske zeny prevysuji ve vsem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama