Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

tyna97 

všechny recenze uživatele

Budu jedna z mála s tak vysokým hodnocením hned po prvním díle, ale musím uznat, že jsem celou hodinu byla hrozně naměkko. První polovina mi přišla hrozně úsměvná, až trapná, ale ne v tom špatném smyslu. Spíš jsem se tak nějak cítila trapně za ně a obdivuju všechny, co seberou odvahu a do něčeho takovéhoto vstoupí. Od poloviny, kdy už na 100 pro bylo jasné, co ty dva čeká a nemine, po výběru šatů, obleku, šperků aj. jsem si říkala, jak je to hezký a jak by to bylo zakra zajímavý tohle prožít na vlastní kůži, pač mi to upřímně nějakým způsobem příjde hrozně kouzelný, poznat manžela, co by se ke mně měl hodit a dle toho jejich výzkumu hodí, až u oltáře, kdy vlastně ani není cesty zpět a to slovo „ano“ už padnout musí. O projektu jsem nikdy neslyšela, před časem jsem viděla až tu pozvánku na casting a víc si o tom stejně nezjišťovala. A jak mě nakonec překvapilo to, co jsem právě viděla! Miloučké, závidím a zároveň obdivuju všechny. A fandím! ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Já vím, že moje hodnocení je asi přehnaně vysoké, ale podle mě je to od dob štik největší bizár co televize přinesla. A těšil jsem se na každý díl a na následnou diskuzi na idnesu. Mnoho zdejších "intelektuálů" to odsuzuje, ale přitom to žerou více než kdokoliv jiný (to je vidět i na té diskuzi na idnesu). Můžeme řešit jak moc to je a nebo není nahrané, ale obávám se že osoby jako Natálka či Petra (které jsou blbé jak tágo, ne moc pěkné ale šíleně sebevědomé), či Radek skutečně existují a k podobně labilním jedincům můžou dát kohokoliv a o zábavu je postaráno. Každopádně si ale myslím, že páry byly spíše vybrány tak, aby si co nejméně seděly a aby se do další série vůbec někdo přihlásil tak dali dohromady dva lidi, kteří fakt docela fungovali (Štěpánka a Pavel). Že si ve finále řeknou ano tři páry nejspíše nečekali ani na nově. Srali mě tam ti "odborníci", kteří vztahům rozuměli asi jako průměrná diskutujicí na emiminu, ke všemu jejich role tam byla úplně zbytečná. Už se těším na další sérii 70% ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako reality show.Koncept je fakt trochu bizarní,ale o to jde.Výběr postaviček by taky nebyla na škodu,ale proč tam jsou rádoby tři odborníci,který si sami hážou hovna na hlavu nechápu.Ty dvě rádoby nesympatický odbornice jen dokazují to,za co v reálným životě vyhazujete prachy.Produkce jak jinak hraje show.To mě vždycky sere nejvíc,jak tam vidíš jak všechno organizují oni a rádoby milující musí díky smlouvě dělat to co oní chtějí.Z tohohle je to cítit neskutečně.Originál neviděl,ale očekávám podobný průběh.Zajímavost to je,ale realita je trochu jiná.Jinak Pavel a Radek mají nějaký emoce,ale ta psychoterapeutka co mluví jak dlaždič...bože...proč neexistuje verze bez těch keců:D 50% ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

(viděl jsem jen části některých dílů první řady, na celý díly nemám žaludek) Jako "sociální experiment" (nebo jak to nazývaj) bych to bral. Proč nezkusit jestli by si dva lidi rozuměli jen proto, že mají na papíře nějaký názorový shody, jakési shody dle DNA (metodika ???), jestli jim voní/smrdí partnerovo triko (wtf?) apod. Ale udělat "sociální experiment" jako reality show? Jistě, pro prachy všechno (jak producenti, tak účastníci), V první řadě je vidět snaha vydělat na divákovi a vcelku všechno se tomu podřizuje. Ta snaha vydělat je tak do očí bijící, že "sociální experiment" ustupuje do pozadí. Nebo spíš do prdele. Je celkem "fascinující" kolik lidí to žere, myslej, že to je doopravdy, někomu fanděj, někomu ne. A pořád jim nějak nedochází, že je to celý jen šaškárna a způsob, jak přitáhnout nováckýho diváka (=člověka s IQ šustící trávy) k obrazovce a nacpat mu reklamu. Původně jsem dal jednu hvězdu za první tu tzv. "nevěstu". Teď ale upravuji na "odpad", protože už jen z ukázek je jasné, že to fakt nedá sledovat. ()

charlotteLnD 

všechny recenze uživatele

Takhle - nemůžeš od toho čekat, že to bude jako číst si Vergilia v originále, na to si nehraje ani ta show. Ale pokud máš rád bizárek, je tohle úplně dokonalý :D Dostaneš cringe (to třeba když si jeden z párů asi třicet vteřin poté, co se poprvé uviděli, dají v rámci svatebního polibku totální nechutnej a celkem dlouhej francouzák), dostaneš svůj vlastní facepalm, to když celkem v pohodě týpek, co se evidentně fakt snaží, odjede na svatební cestu s totální introvertkou, která absolutně nedává už jenom jeho holou přítomnost, dostaneš wtf moment, když zjistíš, že si adepti na seznámení dostali navzájem vočuchat i vlastní trička atd., takže tě to na ten karanténní deštivej večer prostě celkem zabaví a tvůj vlastní život ti bude připadat zas o něco málo normálnější :)))) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama