Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Assane se chce udobřit s Claire a Raoulem, proto vymyslí, jak je dostat z Francie. Jenže čím velkolepější plán, tím větší jsou rizika – jedna chyba, a je po všem. (Netflix)

Recenze (2)

Bogey 

všechny recenze uživatele

Nechápu ta kladná hodnocení... Už začátek 3. série dělá z diváka toho největšího hlupáka. Ohromná loupež perly v bance, kterou Asad nahlásí několik dní dopředu, a kam se sjede veškerá policie včetně speciálních policejních složek ze široko daleko, aby tomu zabránila. Záhadně se mu to podaří avšak ho u toho dopadnou. Na konci pak klasicky divákovi naservíruje jaký to byl, včetně chycení, "bravurní" plán, který vyšel. Až na to, že ten plán je totální blábol, kdy si tvůrci vytvoří vlastní ideální svět, kde by dokázalo vybrat branku i batole. Tvůrci si jdou hrozně naproti a vymýšlí si taková rozuzlení, že by tomu divák mohl uvěřit jen kdyby byl slepej, hluchej a blbej... Ne, žádný mindfuck se nekoná. Naprosto všechno předvídatelné, kdy všechny vaše scénáře o tom "jak to mohl udělat?", které si domýšlíte během loupeže, jsou reálnější a lepší než to, co nám tu ukazují. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guess, who’s back? Yes, Asan Diop, obávaný francouzský zloděj, co už za covidu dobýval nejen domácí Netflix a nás doma si získal už svými prvními dvěma sériemi. Na ty se konečně navazuje a zatím je se čím kochat! ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama