Reklama

Reklama

Sladký domove! - Série 1 (2020) (série)


Epizoda 2 (S01E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Je vyhlášen nouzový stav a obyvatelé domu svážou Pjon Sang-uka, protože je pokousaný. Hjon-su se nedokáže vykašlat na rodinu v nesnázích. (Netflix)

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to jako bylo?! Ok, trochu se nám to tady už rozděluje. Jak podle charakterů, tak podle toho, kdo chce pomoct a kdo jenom koukat. A zase na konci brutální wau. Což je prostě na hlavu, když se teď směru pokaždý, když je tam ta příšera bez celý hlavy! ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hikikomori with histor of habitual self-harm. Rice is in the freezer. Make sure you eat. Load ammunition. No ještě, že zustal doma a hrál na po počítači. Its not disease, its curse. Did he killed himself bcs the world is doomed? No, hes been dead for over a week. I was in the special forces. They might come if they hear anything. To by bylo idální tady, kde se z každýho bytu ozývá zkurvená čivava. Those things dont die. Everyone has their own way of living. You go your way, I will go mine. How dare you talk back to me? You are stealing! Its an emergency. Nobody can survive a fell from the 12th floor. Byl u speciálních jednotek. Nechápu, jak se jim todle podařilo natáhnout na několik epizod. Udělat z toho seriál. Vytekli by první den. a zbytek pochcípal hlady. You always liked to act cool in front of the weak. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přeživší uvěznění v činžáku pochopili co se děje a začíná se rodit menší plán na barikádu a obstarání základních zásob. Zrůdy jdou zde prvotřídní a půlhlav zatím vede na plné čáře. Stále mám ale pocit veliké primitivnosti postav a zvláštních moderních prvků. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Když jde Cha Hyun-soo (Song Kang) zachránit děti, tak přitom hraje „Side by Side“ od BewhY. (Duoscop)

Reklama

Reklama